nepal country content
Nepal
AUTOVERHUUR

NEPAL

Nepal

Auto huren in Nepal - huurauto online boeken

In het adembenemende Nepal kunt u bij SIXT autoverhuur heel voordelig een auto huren. Bij ons geniet u namelijk van veel voordeel en het beste comfort, in combinatie met een betrouwbare service. En dat is wel zo prettig tijdens uw verblijf, waar dan ook ter wereld. U kunt bij ons in Nepal op twee belangrijke en centraal gelegen locaties een auto huren, namelijk bij Kathmandu Transfer en Kathmandu Durbar Marg. Langs deze twee locaties lopen de belangrijkste wegen in Nepal, waardoor u altijd makkelijk en zo snel mogelijk van A naar B kunt reizen. En omdat zelfstandig rijden in Nepal wordt afgeraden, zit bij de prijs van een huurauto ook een professionele chauffeur in. Zo is naast uw comfort, ook uw veiligheid ten allen tijde verzekerd!

nepal side

Een auto huren is een avontuur op zic

Hoe exclusief u Nepal wilt verkennen is geheel aan u. Verplaats u per limousine of luxe SUV of ga voor degelijkheid in een van onze station wagons. En mocht u een auto zonder toeters en bellen wensen, dan hebben we ook degelijke en comfortabele hatchbacks voor u in ons assortiment. En kijk niet op van de verkeerssituatie in Nepal. Een autorit door dit land is namelijk een prachtig avontuur op zich. Een kakofonie van verkeer en loslopend vee domineren namelijk de straten, zowel in de steden als daarbuiten. Gelukkig weten onze chauffeurs u perfect door de straten te laveren, waardoor u alleen maar hoeft te genieten van het uitzicht. U profiteert dus van de luxe om niet zelf te hoeven rijden en tegelijkertijd in alle veiligheid vervoerd te worden.

nepal country content
Bekijk meer Bekijk minder
couple sunset landscape

In alle vrijheid veilig en betrouwbaar een auto huren in Nepal

Ook in Nepal kunt u in alle vrijheid genieten van de bijzonderheden die dit land te bieden heeft. Bezoek de Kathmandu Valley, de Monkey Temple, de betoverende Garden of Dreams of het indrukwekkende Pashupatinath. Met onze comfortabele auto's bent u zo vrij als een vogel in dit indrukwekkende land. Vertrouw daarom op Sixt en maak van uw vakantie in Nepal een onvergetelijk avontuur.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties