Autoverhuur
Zaandam
Inklappen
Nederland // Zaandam
Gegevens wijzigen

Auto huren Zaandam – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Zaandam (Boels Servicepoint)
  Tienlingstraat 4
  1507 DD Zaandam

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Zaandam (Boels Servicepoint)

  Sixt Autoverhuur
  Tienlingstraat 4
  1507 DD Zaandam

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Busje

De best passende auto huren in Zaandam

Auto huren in Nederland: Almere Apeldoorn Dordrecht Maastricht Schiphol Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam Utrecht

Een auto huren in Zaandam doet u natuurlijk het best bij Sixt. Als professionele autoverhuur met meer dan honderd jaar ervaring achter de rug, kunnen wij u altijd de huurauto bieden die u nodig heeft. Voor een plezieruitje met het hele gezin heeft u immers een andere auto nodig dan voor een zakelijke afspraak met een veelbelovende potentiŽle klant. Wij zorgen er graag voor dat u in Zaandam op pad gaat met de juiste auto voor uw doeleinde. U kunt deze auto huren bij de autoverhuur aan de Tienlingstraat 4 in Zaandam, waar u terecht kunt bij het Boels Servicepoint. Hier staan de meest verschillende auto's en bestelwagens voor u klaar, wanneer u maar wilt. Reserveren kunt u uiteraard gemakkelijk online regelen.

Vertrouw op onze autoverhuur in Zaandam

Onze locatie in Zaandam is slechts ťťn van de vierduizend locaties waarover wij wereldwijd beschikken. Iedere locatie heeft een zeer ruim aanbod huurwagens, welke u kunt huren tegen heldere tarieven en eerlijke voorwaarden. U heeft niet alleen iets te kiezen wanneer het gaat om de huurauto zelf, maar ook om de extra's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het eigen risico bij de verzekering, of aan het aantal vrije kilometers. Zo kunt u in Zaandam een auto huren met een beperkt of een onbeperkt aantal kilometers en een vaststaand aantal vrije kilometers. Komt u een auto huren in Zaandam, dan bieden wij u uiteraard alle advies en informatie die u nodig heeft. Wij bieden u een dienstverlening waar u altijd op kunt rekenen, zorgeloos en moeiteloos.

Een auto huren voor een dagje uit

Zaandam is een stad die veel te bieden heeft en het is dan ook aan te raden om eens een dag in de stad door te brengen. U kunt een auto huren om gemakkelijk en snel van de ene highlight naar de volgende te rijden. Zo bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer en verliest u geen tijd aan het wachten op de bus naar uw volgende locatie. De Zaanse Schans mag u natuurlijk niet missen wanneer u rondrijdt door Zaandam, maar ook de zeventiende-eeuwse kerken, de parken en de musea zijn absolute aanraders. Wilt u er een langer uitje van maken dan slechts een dag? Dat is natuurlijk geen probleem. U kunt de auto huren voor zowel een zeer korte als relatief lange tijd. Bij Sixt huurt u altijd de meest geschikte auto, voor de juiste periode, precies zoals u het wilt!

In onze vloot zijn merken zoals onder meer Mercedes-Benz en Peugeot aanwezig. Mocht u verhuisplannen hebben, dan kunt u bijvoorbeeld ook een Mercedes-Benz Vito huren of een ander busje huren in Zaandam.

Ook een terreinwagen behoort tot de mogelijkheden bij Sixt. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid een diesel auto of een huurauto met trekhaak te huren.

Beoordeel ons:

Google+ Profiel ZaandamGoogle+ Profiel van Sixt Autoverhuur Zaandam

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis storneren en omboeken
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice