Sittard

Huur een auto in Sittard met SIXT

Ontdek Sittard, één van Limburgs eigen parels door een huurauto bij SIXT te huren. Dit doe je op kleine afstand van de stad, namelijk in de prachtige stad Maastricht. Als jij op zoek bent naar een luxe voertuig tegen een betaalbare prijs zit je hier aan het juiste adres. We hebben een enorm assortiment aan auto’s van de beste kwaliteit met een gemiddelde leeftijd van maar liefst drie maanden oud. Maak de blits in één van onze Luxe Sportmodellen of ga voor een Personenbusje om zo met een grotere groep van de omgeving te kunnen genieten.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Sittard

Huur een auto in Sittard met SIXT om van jouw trip een onvergetelijke ervaring te maken. Of je nu op stap gaat met één, twee of vijf anderen: wij van SIXT hebben het ideale voertuig voor jouw in bezit. Zo kun je kiezen voor een Cabrio, maar bijvoorbeeld ook een SUV. De auto’s zelf zijn van topmerken, zoals BMW en Mercedes-Benz. Aan jullie de keuze hoelang je van de omgeving en de auto wilt genieten. Zo heb je de keuze voor eendagshuur, maar kan je hem bijvoorbeeld ook voor wekelijks verhuur meenemen. Met een navigatiesysteem of een extra bestuurder wordt uw reis een stuk comfortabeler.
 

SIXT diensten in Sittard

Handige tips bij bezoek aan Sittard

Benodigde documenten:

de huurder en bestuurder moeten bij het moment van huren in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en paspoort.

Baby- en kinderstoeltjes:

ook de kinderen kunnen mee op pad in Sittard. Bij SIXT boek je gemakkelijk een baby- of kinderstoeltje bij.

Autoverhuur onder 25 jaar in Sittard:

de minimumleeftijd voor het huren van een auto in Sittard is 21 jaar, mits je jouw rijbewijs minimaal twee jaar in bezit hebt.

Wat te doen in Sittard

De allereerste highlight om te bezoeken in Sittard is de historische markt. Vooral ’s zomers is dit de perfecte plek om een lekkere lunch te eten en genieten van al het gezellige volk dat voorbij komt wandelen. Sluit jezelf aan bij een wandeling in het Stadspark. Pak de auto ook eens naar Maastricht. De stad met veel bezienswaardige architectuur vind je op een halfuurtje afstand.
 

Wat te doen in Sittard in de zomer

Het Kasteelpark Born is in 2015 nog tot het leukste uitje van Limburg uitgeroepen en dit is dus een absolute aanrader. In dit park kun je genieten van een mooie wandeling met uitzicht op verschillende dieren. Maak je weg naar de oude binnenstad van Sittard om de Geheime Tuinen te bezoeken. Deze tuinen vormen samen een geheel en zijn een oaze van rust om doorheen te wandelen.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties