car image car image
Auto huren Sittard
 
 

Waarom bij Sixt huren?

 • met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd
 • Goedkoop een auto huren in Sittard
 • Huurauto's in Sittard en wereldwijd
 • Autoverhuur in meer dan 100 landen
 • meer dan 180.000 huurauto's
 • 50.000 Duitse premium auto's
 • het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland
 
 • Sittard (Boels Servicepoint)
  Dr. Nolenslaan 116
  6136 GV Sittard

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Sittard (Boels Servicepoint)

  Sixt Autoverhuur
  Dr. Nolenslaan 116
  6136 GV Sittard

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Busje

Goedkoop en praktisch een auto huren in Sittard

Auto huren in Nederland: Almere Apeldoorn Dordrecht Maastricht Schiphol Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam Utrecht

Een bezoek in Sittard wordt met een huurauto van Sixt een volledig nieuwe ervaring. Wij maken een auto huren voor u erg makkelijk en passen onze diensten zoveel mogelijk aan uw wensen aan. Sixt autoverhuur in Sittard vindt u in het Boels Servicepoint en is op weekdagen doorlopend bereikbaar van 8:00 tot 16:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Sixt helpen wij u kiezen welke wagen het beste aansluit bij uw bedoelingen. De huurauto's kunnen naar believen uitgerust worden met extra's zoals een navigatiesysteem. Afhankelijk van hoeveel passagiers u eventueel wilt vervoeren en van welke leeftijd, passen wij ons aanbod ook aan (kinderzitjes, toegankelijk voor andersvaliden). Een auto huren hoeft voor Sixt geen uren in beslag te nemen. Met een vlotte dienstverlening helpen we klanten veel verder.

Autoverhuur naar uw wensen in Sittard

Een auto huren is niet enkel gemakkelijk als u vanuit een andere stad Sittard bezoekt, maar ook wanneer u in Sittard zelf woont en bepaalde klussen moet uitvoeren of ergens anders heen wilt. Trekt u er graag eens een dagje alleen op uit maar heeft uw partner de auto nodig? Met een huurauto hoeft u geen rekening te houden met hoe lang u weg kunt blijven. Heeft u een verhuizing gepland en rijdt u liever geen tientallen keren op en neer in uw stadsauto? Bij Sixt autoverhuur hebben we voor u de perfecte bestelwagen. Wilt u graag indruk maken op een feestje of een speciaal evenement in Sittard? Dan kunt u kiezen voor onze luxe wagens zoals BMW en Mercedes modellen of u kunt een cabrio huren. Een auto huren voor studenten is bij Sixt trouwens extra voordelig met 10% korting op personenwagens.

Een auto huren en de wijde wereld in

Met het openbaar vervoer bent u gebonden aan het centrum of de randstad, met een auto niet. Sittard wordt dan een rustige en aangename uitvalsbasis om te reizen naar steden als Maastricht of het mooie Lanaken in België. Ook het Duitse Aken ligt op slechts een half uurtje rijden van Sittard. Indien u een auto wilt huren om het buitenland te bezoeken, neem dan contact op met onze dienst in Sittard wat de reglementen voor het betreffende land inzake een auto huren is. Wij helpen u graag op weg.

Bij Sixt kunt u ook een cabrio huren, een luxe auto huren of een busje huren in Sittard . Verder is het ook mogelijk om voor uw huwelijk een trouwauto te huren.

Bij Sixt huurt u ook volgende merken: BMW, Mercedes of een Audi.Beoordeel ons:

Google+ Profiel SittardGoogle+ Profiel van Sixt Autoverhuur Sittard