Autoverhuur
Rijswijk
Inklappen
Nederland // Rijswijk
Gegevens wijzigen

Auto huren Rijswijk – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Rijswijk (Boels Servicepoint)
  Verrijn Stuartlaan 9
  2288 EK Rijswijk

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Rijswijk (Boels Servicepoint)

  Sixt Autoverhuur
  Verrijn Stuartlaan 9
  2288 EK Rijswijk

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Busje

In Rijswijk een auto huren bij Sixt is evident

Auto huren in Nederland: Almere Apeldoorn Dordrecht Maastricht Schiphol Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam Utrecht

Wat appreciŽren de klanten van Sixt autoverhuur het meest? Dat is moeilijk te zeggen. Wij krijgen positieve reacties over onze service, de kwaliteit van de auto's en dat een auto huren zo vlot gaat met het online systeem. Op onze website kunt u alles op maat bestellen en in Rijswijk hoeft u enkel nog uw huurauto op te halen. Eenvoudiger kan haast niet. U kunt Sixt vinden in het Boels Servicepoint in Rijswijk van 8:00 tot 16:30 van maandag tot vrijdag en zaterdagochtend van 9:00 tot 12:00. U kunt bij ons het model kiezen waar u het liefst mee rijdt en wij installeren in de wagen alle extra's die u op uw weg nodig heeft. Bij ons een auto huren gaat altijd samen met bediening op maat.

Autoverhuur in Rijswijk voor alle gelegenheden

Bij Sixt in Rijswijk kunt u een auto huren voor alle verschillende doeleinden. We hebben een ruime selectie personenwagens, van familiewagens tot echte luxe modellen, maar ook een uitgebreid aanbod van bestelwagens voor autoverhuur. Zowel personenvervoer als zakelijk transport wordt in Rijswijk een stuk eenvoudiger met een huurauto van Sixt. Bij Sixt hebben we evengoed oog voor het milieu en kunt u dus ook een auto huren met laag verbruik en een verminderde uitstoot. Zo heeft u het comfort van een auto in Rijswijk zonder u aan het openbaar vervoer te moeten aanpassen. Waar u op elk moment van de dag ook zin in heeft, een auto huren maakt het altijd onmiddellijk mogelijk.

Welke deuren opent een auto huren?

Rijswijk is als stad zeer centraal gelegen. Binnen de kortste keren bent u met de huurauto op de A12 richting Utrecht of de A4 richting Amsterdam. Indien u zaken heeft in Den Haag of de stad een bezoek wilt brengen, is Rijswijk de ideale uitvalsbasis. De stad is kleiner en dus rustiger dan Den Haag zelf, maar biedt toch voldoende om ook avonden te vullen. Een ritje in de auto doorheen Rijswijk toont een moderne stad die op het vlak van architectuur voor de grootsteden niet hoeft onder te doen. Met de auto ontsnapt u die stadssfeer ook zo weer. Daarvoor brengt u een bezoekje aan het Haagse Hout of aan het idyllische Delft. Uw auto huurt u dus het beste bij Sixt in Rijswijk!

Wat uw voorkeur ook zou hebben: een particuliere auto , zakelijke auto huren of een ander type auto: Voor de beste huurauto's bent u bij Sixt aan het juiste adres. Dit geldt ook als u een auto voor vakantie wilt huren of liever besluit een busje te huren in Rijswijk , wij zullen altijd ons best doen uw wensen te vervullen.

Heeft u een grote bus nodig omdat u met veel mensen onderweg gaat? Dan kunt u een personenbus huren. Deze verschillende groottes personenbussen zijn hier beschikbaar in onze autoverhuur: 9 persoons bus, 8 persoons bus, 7 persoons auto en 6 persoons auto.Sixt in Rijswijk

Beoordeel ons:

Google+ Profiel RijswijkGoogle+ Profiel van Sixt Autoverhuur Rijswijk

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis storneren en omboeken
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice