Autoverhuur
Nieuwegein
Inklappen
Nederland // Nieuwegein
Gegevens wijzigen

Auto huren Nieuwegein – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Nieuwegein (Boels Service)
  Ravenswade 9
  3439 LD Nieuwegein

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Nieuwegein (Boels Service)

  Sixt Autoverhuur
  Ravenswade 9
  3439 LD Nieuwegein

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Busje

EfficiŽnt een mooie en goede auto huren in Nieuwegein

Auto huren in Nederland: Almere Apeldoorn Dordrecht Maastricht Schiphol Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam Utrecht

Vanzelfsprekend behoort een auto huren in Nieuwegein niet tot uw dagelijkse bezigheden. Maar wanneer een huurauto dan toch voor korte of langere tijd noodzakelijk is, bent u het beste af bij de autoverhuur van Sixt. Bij ons kunt u in Nieuwegein een auto huren vanaf een dagdeel tot en met enkele weken. Ons aanbod bestaat uit verschillende grote en kleine personenauto's in diverse prijsklassen. Ook bieden wij speciaal vervoer voor wanneer u grote goederen en materialen moet vervoeren, zoals meubels en andere huisraad. Bij onze autoverhuur werken wij graag met het allerbeste materiaal om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u altijd een auto huren die bij uw situatie past.

De autoverhuur van Sixt in Nieuwegein helpt u veilig en comfortabel op weg

Snel, eenvoudig en betaalbaar een technisch uitstekende auto huren is bij Sixt in Nieuwegein zo gebeurd. Wij zijn u graag van dienst met een goed advies waarbij u nooit te duur uit zult zijn. Bovendien krijgt u van Sixt in Nieuwegein uitsluitend een auto mee die wij zelf voor honderd procent vertrouwen als het gaat om de technische staat en de prestaties. Al onze auto's in Nieuwegein zijn dan ook van een recente datum en bieden u maximale zekerheid qua comfort en veilig reizen. Zo rijdt u tijdens de huurperiode rond in een representatieve auto waarop u volledig kunt vertrouwen. Kom zelf maar eens onder het genot van een kopje koffie kijken bij ons filiaal aan de Ravenswade 9 naar onze op uw wensen afgestemde aanbiedingen.

Natuurlijk gaat u een auto huren bij Sixt in Nieuwegein!

De vriendelijke professionele medewerkers van onze autoverhuur in Nieuwegein zijn echte vakmensen op wiens oordeel en advies u zonder meer kunt vertrouwen. Of u nu een degelijke bestelbus nodig heeft om zwaardere goederen en materialen mee te vervoeren, of een luxe gezinauto met alles erop en eraan voor uw vakantie, wij zorgen ervoor dat u met een geschikte en veilige auto in Nieuwegein de weg op gaat. Het duidelijke huurcontract alsmede de wettelijk verplichte documenten die bij de auto horen krijgt u van ons mee bij uw vertrek. Sixt: Zonder poespas een auto huren in Nieuwegein.

Bij Sixt kunt u ook een cabrio huren en een luxe auto huren.Verder is het ook mogelijk om voor uw huwelijk een trouwauto te huren.

Bij Sixt huurt u ook volgende merken: BMW, Mercedes of een Audi.

Bijvoorbeeld zijn er mooie Fiat en Smart in de verhuur. Als u bijvoorbeeld gaat verhuizen kunt u ook een Mercedes Vito huren.

Ook een terreinwagen kunt u bij Sixt huren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid een diesel auto of een Huurauto met trekhaak te kiezen.

Wat u ook wilt: particulier auto huren of zakelijk auto huren - bij Sixt hebben we altijd de beste aanbieding voor u. Ook als u een auto voor vakantie wilt huren of een busje wilt huren in Nieuwegein kunt u altijd bij Sixt terecht.

Bent u met een groep mensen op pad, dan zou u bijvoorbeeld een personenbus kunnen huren. Deze personenbussen hebben we in Nieuwegein voor u klaarstaan: 9 persoons bus, 8 persoons bus, 7 persoons auto en 6 persoons auto.Sixt in Nieuwegein

Beoordeel ons:

Google+ Profiel NieuwegeinGoogle+ Profiel van Sixt Autoverhuur Nieuwegein

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis storneren en omboeken
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice