Lelystad

Huur een auto in Lelystad

Ontdek de hoofdstad van Flevoland met SIXT autoverhuur. Huur een auto in Lelystad en bezoek alle leuke plekjes van de stad. Boek jouw auto vooraf en SIXT zet deze dan klaar voor je zodat jij meteen op pad kan. Met handige locatie zoals het vliegveld is een auto huren erg makkelijk. Kies uit talloze voertuigcategorieën zoals een Sedan en rijd weg naar Walibi met het hele gezin. Of rijd in een SUV naar natuurpark Lelystad en bewonder de natuur. Met scherpgeprijsde keuzes is er een huurauto voor elk budget en kan jij zo de weg op.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Lelystad

Met een ruim aanbod aan voertuigcategorieën is er altijd een huurauto die aan jouw eisen voldoet. Pas jouw huurauto aan met één of meerdere van de boekbare extra’s. Zo kun je bijvoorbeeld een kinderstoeltje bij boeken zodat je de kleine veilig mee kunt nemen. Of kies voor een navigatiesysteem en bezoek de stad op puur gemak. Je zit tevens ook niet vast aan strikte huurperiodes en bepaal jezelf hoelang je een huurauto nodig hebt. Kies bijvoorbeeld voor eendagshuur voor een dagje rondrijden in de stad. Of als je van buiten de provincie komt kan je ook voor weekendverhuur kiezen.

SIXT diensten in Lelystad

Handige tips bij bezoek aan Lelystad

Boekbare extra’s:

Dit is jouw huurauto dus aan jou de keuze. Kies bijvoorbeeld voor een extra bestuurder en wissel af.

Blijf flexibel:

Kies voor later betalen. Je geniet dus eerst van Lelystad en je betaalt wanneer het jou uitkomt.

Autoverhuur onder 25 jaar in Lelystad:

Huur een auto al vanaf 21 jaar oud mits je 2 jaar in het bezit bent van je rijbewijs.
 

Wat te doen in Lelystad

Geniet van de natuur in de Oostvaardersplassen waar je verschillende bijzondere dieren kan bewonderen. Huur een auto in Lelystad en rijd via de Markerwaarddijk gemakkelijk naar Enkhuizen. Op zo’n 30 minuten rijden vind je hier het Cultureel Centrum Drommedaris waar je kan genieten van cultuur, dans en geschiedenis.

Wat te doen in de stad in de zomer

Ontdek de vele terrasjes en restaurants in de bruisende jonge stad. Geniet van de zon op één van de talloze stranden in de provincie. Zoals het Almeerderstrand waar regelmatig festivals worden georganiseerd. Of bezoek Batavia Stad Fashion Outlet. Met meer dan 150 winkels van de beroemdste merken vind je zeker een paar leuke artikelen.

Sixt luchthaven
locaties in Nederland

Zie alle luchthaven locaties