Autoverhuur
Lelystad
Collapse
Nederland // Lelystad
Gegevens wijzigen

Auto huren Lelystad – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Lelystad (Boels Servicepoint)
  Apolloweg 72
  8239 DA Lelystad

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Lelystad (Boels Servicepoint)

  Sixt Autoverhuur
  Apolloweg 72
  8239 DA Lelystad

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Busje

Een auto huren in Lelystad

Auto huren in Nederland: Almere Apeldoorn Dordrecht Maastricht Schiphol Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam Utrecht

Er kunnen zich verschillende situaties voordoen waarin het handig is om over een goede huurauto te kunnen beschikken. Wanneer u tijdelijk keurig en doeltreffend vervoer nodig heeft, dan kunt u bij Sixt in Lelystad een uitstekende auto huren die voldoet aan al uw wensen op het gebied van praktisch nut, uitstraling en prijs. Mocht uw eigen auto onverwacht uitvallen terwijl u een belangrijke afspraak heeft, dan staan wij van Sixt autoverhuur graag tot uw beschikking om u advies te geven over de voor u meest geschikte mogelijkheid voor vervangend vervoer. Zo kunt u binnen de kortste keren gewoon weer de weg op met een zeer betrouwbare huurauto via ons filiaal aan de Apolloweg 72 in Lelystad, waar u doordeweeks van 08:00 uur tot 16:30 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur van harte welkom bent.

Autoverhuur van Sixt in Lelystad stelt u nooit teleur!

Bij Sixt in Lelystad klopt u nooit tevergeefs aan. Onze ervaren en vriendelijke medewerkers zijn u graag van dienst met onze geweldige service. Een auto huren in Lelystad gaat bij onze autoverhuur veel eenvoudiger dan u verwacht. Samen met u kijken we welke huurauto qua formaat, uitstraling en prijs het beste bij u past, waarna wij snel een heldere huurovereenkomst opstellen zodat u helemaal weet waar u aan toe bent voordat u met de auto van uw keuze bij ons uit Lelystad wegrijdt. We maken goede afspraken met u over het afhalen en weer inleveren van de huurauto waarbij u zelf kunt bepalen hoe lang u de auto wilt kunnen gebruiken.

In Lelystad de beste auto huren bij Sixt

Bij de autoverhuur van Sixt in Lelystad kunt u beslist de beste auto huren in iedere prijsklasse. Wij kunnen u met ons gevarieerde assortiment oplossingen bieden voor vrijwel al uw vervoersproblemen. Wilt u een ruime auto huren in Lelystad voor het transport van grote goederen bij bijvoorbeeld een verhuizing of voor het afhalen van meubels die u heeft aangeschaft? Dan kunt u gemakkelijk en zeer voordelig een busje huren in Lelystad. Ook kunt u bij ons in Lelystad een representatieve auto huren voor zakelijk gebruik en hebben wij een ruime keuze uit grote en kleine gezinsauto's voor een heerlijk dagje weg of voor een vakantie met uw gezin. Bij Sixt in Lelystad kunt u altijd een nette en betrouwbare auto huren!

Bent u met een groep mensen op pad kunt u ook een personenbus huren. Deze personenbussen zijn er: 9 persoons bus, 8 persoons bus, 7 persoons auto en 6 persoons auto.Sixt in Lelystad

Beoordeel ons:

Google+ Profiel LelystadGoogle+ Profiel van Sixt Autoverhuur Lelystad

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis storneren en omboeken
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice