Autoverhuur
Leiderdorp
Collapse
Nederland // Leiderdorp
Gegevens wijzigen

Auto huren Leiden - Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Leiderdorp (Boels Service)
  Touwbaan 1
  2352 CZ Leiderdorp

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Leiderdorp (Boels Service)

  Sixt Autoverhuur
  Touwbaan 1
  2352 CZ Leiderdorp

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Busje

Sixt: Uw partner bij het auto huren in Leiden

Auto huren in Nederland: Almere Apeldoorn Dordrecht Maastricht Schiphol Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam Utrecht

U kunt bij Sixt een eersteklas auto huren in heel Nederland. Zo kunt u ook een auto huren in Leiden waar een gevarieerd aanbod aan huurauto's te vinden is op onze locatie aan de Touwbaan 1. Onze vakkundige en vriendelijke medewerkers in Leiden helpen u graag verder met het uitzoeken van een perfecte huurauto van onze autoverhuur. Een auto huren in Leiden bij Sixt gaat simpel en volgens duidelijke richtlijnen waardoor u en wij exact weten waar we aan toe zijn. Bij onze autoverhuur maken wij gebruik van een kort en duidelijk huurcontract waarmee u goed uit de voeten kunt en waarin precies vermeld staat wat we zijn overeengekomen.

De autoverhuur in Leiden: Sixt op z'n best!

Of u nu veel of weinig geld te besteden heeft; met een huurauto van Sixt in Leiden betaalt u geen cent teveel. Bovendien krijgt u de beschikking over een huurauto die volledig voldoet aan alle eisen, en die telkens op tijd de nodige onderhoudsbeurten heeft gehad, want we willen bij Sixt niets liever dan dat u tevreden en heelhuids weer terugkeert van een auto huren in Leiden. De wettelijk verplichte documenten en formulieren die bij de auto ťn de huurovereenkomst horen krijgt u keurig ingevuld van ons mee zodat u verzekerd bent van een onbezorgde reis.

Een auto huren in Leiden: Dť oplossing voor tijdelijk vervoer

De autoverhuur Leiden van Sixt is er om u van dienst te zijn met de verhuur van een passende auto of bestelbus. Met een luxe grote of kleine auto die u huurt bij Sixt, kunt u, samen met uw familieleden, relaxt uw vakantie of een dagje uit tegemoet rijden. Voor zakelijk vervoer hebben wij een aantal mooie auto's uit het hogere segment voor u in ons bestand waarmee u uitstekend voor de dag komt. Ook kunt u een bus of een auto huren in Leiden wanneer u een verhuizing heeft, of om een andere reden groter vervoer wenst. Hiertoe hebben wij diverse praktische bestelbusjes voor u klaar staan die u voor een bepaalde periode kunt huren om zodoende al uw spullen en onbeschadigd van a naar b te vervoeren.

U kunt ervoor kiezen om zorgeloos een auto in Leiden te huren!

Bij Sixt is er de mogelijkheid om onder meer de volgende merken te huren: Jaguar, Mercedes of een Audi.

Huurt u liever een andere auto? Wat dacht u ervan om dan een van deze merken te huren: Volvo of Seat. Heeft u een verhuizing gepland? Dan kunt u uiteraard bij ons voordelig een Mercedes Vito huren of ervoor kiezen om een ander busje huren in Leiden te huren.

Bent u met een groep mensen op pad kunt u ook een personenbus huren. Deze personenbussen zijn in onze vloot aanwezig: 9 persoons bus, 8 persoons bus, 7 persoons auto en 6 persoons auto.Sixt in Leiderdorp

Beoordeel ons:

Google+ Profiel LeiderdorpGoogle+ Profiel van Sixt Autoverhuur Leiderdorp

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis storneren en omboeken
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice