Autoverhuur
Leeuwarden
Inklappen
Nederland // Leeuwarden
Gegevens wijzigen

Auto huren vlakbij Leeuwarden - Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Sixt autoverhuur levert ook in Leeuwarden auto's uit alle categorieŽn. Kies een stoere bus voor uw klus, of kies een stijlvolle huurauto voor een bezoek aan een belangrijke klant. Zoekt u misschien een snelle BMW of Mercedes voor dat speciale afspraakje? Bij Sixt heeft u voor elke gelegenheid de juiste auto voor de juiste prijs. Autoverhuur voor iedereen!

 
 • Groningen Luchthaven
  Machlaan 14 a
  9761 KT Eelde

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Groningen
  Het Hout 64
  9723 LB Groningen

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.08:00 - 13:00
  Op deze locatie huren

 • Groningen Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Machlaan 14 a
  9761 KT Eelde

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.09:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Groningen

  Sixt Autoverhuur
  Het Hout 64
  9723 LB Groningen

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.08:00 - 13:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Goedkoop een auto huren in Leeuwarden

Voor een bezoek aan de meubelboulevard is een auto eigenlijk onmisbaar. Maar ook voor een verhuizing van uzelf of van vrienden is het prettig om op een betrouwbare huurauto in Leeuwarden te kunnen rekenen. Met slecht weer is het geen overbodige luxe om eens de auto te pakken in plaats van de fiets. Het wagenpark van Sixt is klimaatbestendig. We leveren de auto met winterbanden en sneeuwkettingen wanneer dat nodig is. Kinderzitjes kunt u ook bij ons bestellen, evenals auto's met ingebouwde navigatie. Deze accesoires zijn niet standaard aanwezig in alle wagens, dus let hierop bij uw reservering.

Makkelijk online of telefonisch reserveren

De klantenservice van onze autoverhuur in Leeuwarden is 24 uur per dag te bereiken. Als u nog vragen heeft over uw reservering kunt u dat het beste telefonisch doen. U krijgt dan meteen antwoord van onze goed opgeleide helpdesk. De vragen per mail beantwoordt de helpdesk ook zo vlug mogelijk. Een auto huren kan ook via internet en onze app, gewoon op uw smartphone of tablet. Deze app is zelfs al voor de smartwatch beschikbaar gesteld!

Een auto huren in Leeuwarden om langs het wad te rijden

Leeuwarden is een pittoresk stadje, en het is dan ook heerlijk om er doorheen te toeren. Pas echter wel op met parkeren. Op veel plaatsen langs de grachten zijn wel parkeerplaatsen, maar ontbreekt een reling. Dit is een bewuste beslissing van het stadsbestuur. Uw auto kan dus zomaar het water inrijden, zeker bij gladheid. Het Friese Waddengebied behoort tot het werelderfgoed. Met het openbaar vervoer is dit nauwelijks te bereiken, dus maak met de auto een korte of lange tocht langs de zeedijk. Ga nooit alleen het wad op, want het water kan heel snel stijgen. Neem liever deel aan een georganiseerde waddentocht. Zin in een tochtje naar Ameland? De boot vertrekt vanuit Holwerd. Maak van de gelegenheid gebruik om op de kade een lekker vers visje te eten!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice