car image car image
Auto huren Hilversum
 
 

Waarom bij Sixt huren?

 • met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd
 • Goedkoop een auto huren in Hilversum
 • Huurauto's in Hilversum en wereldwijd
 • Autoverhuur in meer dan 100 landen
 • meer dan 180.000 huurauto's
 • 50.000 Duitse premium auto's
 • het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland
 
 • Hilversum (Boels Servicepoint)
  Nieuwe Havenweg 59/61
  1216 BN Hilversum

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Hilversum (Boels Servicepoint)

  Sixt Autoverhuur
  Nieuwe Havenweg 59/61
  1216 BN Hilversum

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Busje

Ontdek het gemak van een auto huren in Hilversum

Auto huren in Nederland: Almere Apeldoorn Dordrecht Maastricht Schiphol Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam Utrecht

Bij Sixt in Hilversum kunt u op een aangename manier een geschikte auto huren voor een door u te bepalen periode. Onze autoverhuur aan de Nieuwe Havenweg 59/61 biedt u verschillende mogelijkheden met diverse aantrekkelijke auto's. Met autoverhuur Sixt weet u exact wat u te wachten staat. Wij houden het bij de autoverhuur in Hilversum graag zo simpel mogelijk met een duidelijk huurcontract waarin u niet over de kleine lettertjes struikelt. In duidelijk Nederlands stellen wij samen met u de huurovereenkomst op, waarna u met een gerust gevoel kunt vertrekken. De locatie in Hilversum is op werkdagen geopend van 08:00 uur tot 16:30 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur.

Autoverhuur in Hilversum voor de grote en kleine beurs

Bij Sixt in Hilversum kan iedereen een auto huren, ook wanneer u wat minder te besteden heeft. In diverse prijsklassen hebben wij goede huurauto's voor u klaarstaan die passen bij uw wensen en uw portemonnee. Of u nu een kleine gezinsauto wilt huren, een fraaie directiewagen of een praktische bestelbus; samen komen wij er altijd uit en onze vriendelijke en deskundige medewerkers zorgen er te allen tijde voor dat u met een degelijke auto die in uitmuntende technische staat is bij ons filiaal kunt wegrijden. Alle wettelijk verplichte documenten en de huurovereenkomst krijgt u van ons mee zodat u zorgeloos op stap kunt gaan.

Voor elk doel een auto huren bij Sixt in Hilversum

Wat uw plannen ook zijn, u kunt bij de autoverhuur van Sixt in Hilversum een geschikte auto huren voor verschillende gelegenheden. Wanneer u met uw gezin een heerlijke vakantie tegemoet gaat, is het bijvoorbeeld een goed idee om bij Sixt een ruime en praktische gezinsauto te huren waarmee u, voorzien van alle benodigde luxe, vanaf Hilversum naar uw vakantieadres kunt afreizen. Ook wanneer u over een handige bestelbus met veel ruimte wilt beschikken tijdens een verhuizing, bent u bij Sixt in Hilversum aan het juiste adres. Al onze auto's zijn perfect onderhouden en verkeren in een fraaie optische staat. En dat alles dan ook nog eens voor een zeer acceptabele prijs! In Hilversum kunt u eenvoudig en betaalbaar een goede auto huren

Het maakt niet uit wat u het liefste wilt huren: particulier auto huren of zakelijk auto huren - wij zullen u altijd helpen met het maken van de juiste beslissing. Mocht u een auto voor vakantie willen huren of wellicht liever een busje wilt huren in Hilversum, wij zullen u hierbij graag helpen.Beoordeel ons:

Google+ Profiel HilversumGoogle+ Profiel van Sixt Autoverhuur Hilversum