Autoverhuur
Dordrecht
Inklappen
Nederland // Dordrecht
Gegevens wijzigen

Auto huren Dordrecht – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Dordrecht (Boels Servicepoint)
  Planckstraat 5
  3316 GS Dordrecht

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Dordrecht (Boels Servicepoint)

  Sixt Autoverhuur
  Planckstraat 5
  3316 GS Dordrecht

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Busje

Een auto huren bij Sixt in Dordrecht

Auto huren in Nederland: Almere Apeldoorn Dordrecht Maastricht Schiphol Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam Utrecht

Naar Dordrecht reist u erg makkelijk met het openbaar vervoer, maar als u er bent is het ongetwijfeld aangenaam om met een huurauto snel overal terecht te kunnen. Bij Sixt een auto huren is snel en efficiŽnt. U vindt Sixt in Dordrecht in het Boels Servicepoint en u kunt er terecht van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 16:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:00. Onze autoverhuur kan uw wagen uitrusten met een navigatiesysteem om in alle kleine straatjes in Dordrecht perfect de weg te vinden. Een auto huren met een kinderzitje of -verhoging geÔnstalleerd is ook mogelijk. Op zoek naar iets specifieks? Neem contact op met ons en wij helpen u graag verder.

Autoverhuur op maat in Dordrecht

Bij Sixt kunt u terecht als u op zoek bent naar een klassewagen voor zaken of een minivan voor het hele gezin. Ook groepen kunnen bij ons komen voor een huurauto op maat. Wilt u een auto huren voor een evenement in Dordrecht? Bij ons vindt u een ruim aanbod aan geschikte wagens voor zowel formele als informele evenementen. Een cabrio auto huren kan al vanaf slechts 29 euro per dag, en u heeft al een zuinige Smart Fortwo vanaf 85 euro voor een heel weekend. U kunt dus de auto huren die u nodig heeft om u veilig naar de bestemming te brengen, zonder gedoe met buskaartjes of wachttijden. U beslist waar u in Dordrecht naar toe rijdt op elk moment van de dag. Dat is het grote voordeel van autoverhuur bij Sixt.

De voordelen van een auto huren

Wat heeft Dordrecht als stad te bieden? Zeer veel. De waterwegen en bruggen maken de kleine straatjes en charmante huisjes uiterst idyllisch. Met al dat water is Dordrecht een echt mekka van watersport in Nederland. Maar door middel van een auto huren kunt u ook de rijke, groene omgeving van Dordrecht verkennen. Het Nationaal Park de Biesbosch is zeker een bezoekje waard, en met de auto makkelijk te bereiken vanuit Dordrecht. Het recreatiegebied biedt uitgebreide mogelijkheden voor wandelaars en natuurliefhebbers. Als zoetwatergetijdengebied is het een zeldzaamheid in Europa. Met een wagen van Sixt gaat u, net als de vogels in de Biesbosch, wanneer u wilt.

Ook een terreinwagen kunt u bij Sixt huren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid een diesel auto te huren, een Huurauto met trekhaak te kiezen, of een busje te huren in Dordrecht.

Beoordeel ons:

Google+ Profiel DordrechtGoogle+ Profiel van Sixt Autoverhuur Dordrecht

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis storneren en omboeken
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice