car image car image
Auto huren Delft
 
 

Waarom bij Sixt huren?

 • met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd
 • Goedkoop een auto huren in Delft
 • Huurauto's in Delft en wereldwijd
 • Autoverhuur in meer dan 100 landen
 • meer dan 180.000 huurauto's
 • 50.000 Duitse premium auto's
 • het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland
 
 • Delft (Boels Servicepoint)
  Schieweg 93 B
  2627 AT Delft

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Delft (Boels Servicepoint)

  Sixt Autoverhuur
  Schieweg 93 B
  2627 AT Delft

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Busje

Lokaal een auto huren in Delft centrum

Auto huren in Nederland: Almere Apeldoorn Dordrecht Maastricht Schiphol Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam Utrecht

Een auto huren in Delft is nergens zo makkelijk als bij Sixt. U kunt namelijk alles op voorhand via onze website regelen en uw huurauto staat in Delft te wachten. U kunt bij Sixt autoverhuur in Delft terecht in het Boels Servicepoint op weekdagen van 8:00 uur tot 16:30 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 12:00 uur. U kunt van tevoren al een selectie maken uit het ruime aanbod dat wij beschikbaar hebben. Zo kunt u bij Sixt een auto huren van een bekend merk en een recent model. Onze voorraad wordt voortdurend aangepast aan het aanbod van de fabrikanten zodat u steeds met de meest moderne wagen rijdt.

De meest geschikte autoverhuur in Delft

Het voordeel van Sixt autoverhuur is dat wij een auto huren voor u makkelijk maken. Afhankelijk van waarvoor u de auto nodig heeft en welke uitstraling u zoekt, kunnen wij u het perfecte model aanraden. Of u nu vanuit een andere stad komt of vanuit Delft ergens anders heen wilt, in beide gevallen vindt u bij Sixt een vlotte service. Zelfs de auto op een andere locatie afleveren is mogelijk, zodat u vrij bent om het traject te plannen zoals u het ziet. Een grote auto huren voor een verhuizing of een limousine huren voor een trouwpartij, bij Sixt kan het allemaal.

Een auto huren is dubbel voordelig

In Delft kunt u bij Sixt autoverhuur een auto huren die u toelaat zowel de stad zelf als de omgeving te verkennen. In de omgeving van Delft zijn er namelijk zeer mooie uitstapjes te maken. Vanuit de stad bereikt u met de auto binnen enkele minuten het Delftse Hout en het park Kerkpolder waar u in de winter kunt gaan schaatsen. Delft ligt tussen Den Haag en Rotterdam en is dus de ideale plaats om te verblijven als u de twee grote steden wilt bezoeken. Met de auto bent u binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam. Een auto huren zorgt overal voor vlotte verbindingen, zowel binnen als buiten de stad.

Bij ons heeft u ook de volgende mogelijkheden: particulier auto huren, zakelijk auto huren - bij Sixt maken we voor u graag een passende aanbieding. Ook wanneer u een auto voor vakantie wilt huren of bijvoorbeeld een busje wilt huren in Delft kunt u altijd bij Sixt terecht.Beoordeel ons:

Google+ Profiel DelftGoogle+ Profiel van Sixt Autoverhuur Delft