amsterdam city content
Amsterdam Heinekenplein/App only

Amsterdam Heinekenplein/App only AUTOVERHUUR

adres

Eerste van der Helststraat 6, 1072 NV Amsterdam

GDS-Code: AMS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:30 - 21:00

Vakanties:

09:00 - 13:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Amsterdam Heinekenplein

Op deze vestiging huurt u met SIXT fastlane; geen wachttijd maar sneller op weg omdat u meteen uw auto in kan. Kies uw favoriete auto uit in de SIXT app, open de auto en u bent klaar om te vertrekken. Boek nu gemakkelijk uw huurauto digitaal!

Hoe werkt SIXT fastlane?
Download de SIXT app en registreer uzelf. Selecteer station Amsterdam Heinekenpl./App only en boek uw gewenste huurauto. Open 30 minuten vóór uw reservering de SIXT app en selecteer eenvoudig uw voertuig naar keuze uit onze premium vloot. Ga rechtstreeks naar uw huurauto in de parkeergarage, open de auto met de SIXT app en u bent klaar om te vertrekken. De exacte aanwijzingen voor het ophalen en terugbrengen van uw huurauto vindt u terug in de SIXT app bij uw boeking.

Let op! Op deze vestiging zijn geen SIXT balies en SIXT medewerkers aanwezig. We verifiëren uw rijbewijs en ID graag via de SIXT app. Om op deze vestiging te kunnen reserveren is het daarom verplicht om uzelf eerst via de SIXT app te registreren en uw documenten te uploaden.

Geniet van een snel en flexibel verhuurproces met SIXT bij het huren van een auto in Amsterdam!

­­­­

amsterdam city content
Bekijk meer Bekijk minder
De vier stappen naar uw huurauto:

De vier stappen naar uw huurauto:

1. Kies zelf uw favoriete auto in de SIXT app
2. Loop direct naar uw huurauto
3. Open de auto met de SIXT app
4. Stap in en rij weg

Hoe bereikt u de vestiging? Parkeergarage APCOA Heinekenplein is te vinden aan de Eerste van der Helststraat 6 te Amsterdam nabij de Heineken Experience. De SIXT parkeerplaatsen bevinden zich op de eerste verdieping. Sla linksaf na het binnenlopen van de APCOA garage en loop langs de parkeerplekken. De SIXT huurauto’s bevinden zich aan de rechterkant.

Auto huren Amsterdam (Marie Heinekenplein)
Net buiten het centrum van Amsterdam, nabij het Museumplein, het Rijksmuseum, de Albert Cuypmarkt en de Amstel, ligt het Marie Heinekenplein. Tussen het Heinekenplein en de Stadhouderskade staat nog een deel van de voormalige Heineken-brouwerij. Men kan hier tegenwoordig de Heineken Experience bezoeken. Met een huurauto van SIXT kunt u zo op weg om de rest van Amsterdam of Nederland te bezoeken. Met behulp van autoverhuur Amsterdam Heinekenplein kunt u zich makkelijk verplaatsten.

Vragen omtrent een auto of busje huren in Amsterdam of over SIXT fastlane? Lees hier meer of neem contact op met onze klantenservice.

car country

De stad verkennen met onze autoverhuur op Amsterdam Heinekenplein

In de omgeving van Amsterdam is altijd wat te beleven. Er is voor ieder wat wils. U kunt er heerlijk winkelen of verschillende musea bezoeken, maar ook buiten het centrum is genoeg te doen. Dankzij onze centrale ligging kunt u een auto huren op Amsterdam Heinekenplein en zelfstandig de omgeving verkennen. Wat dacht u van heerlijk uitwaaien op het strand van Bloemendaal of in het Amsterdamse bos? Of wellicht gaat u liever Golfen bij Spaarnwoude? Onze hoofdstad en haar omgeving heeft u genoeg te bieden.