car image car image
Auto huren Amstelveen
 
 

Waarom bij Sixt huren?

 • met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd
 • Goedkoop een auto huren in Amstelveen
 • Huurauto's in Amstelveen en wereldwijd
 • Autoverhuur in meer dan 100 landen
 • meer dan 180.000 huurauto's
 • 50.000 Duitse premium auto's
 • het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland
 
 • Amstelveen (Boels Servicep.)
  Bouwerij 93
  1185 XW Amstelveen

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Amstelveen (Boels Servicep.)

  Sixt Autoverhuur
  Bouwerij 93
  1185 XW Amstelveen

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Busje

Een auto huren in Amstelveen doet u snel en gemakkelijk bij Sixt

Auto huren in Nederland: Almere Apeldoorn Dordrecht Maastricht Schiphol Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam Utrecht

Door een auto te huren in Amstelveen, ontdekt u deze stad op ongekende wijze. Sixt biedt u de mogelijkheid een auto te huren die aan al uw eisen voldoet. Zo bent u bijvoorbeeld verzekerd van een snelle service en weet u zeker dat uw huurauto degelijk en betrouwbaar is. Wat u ook wilt bezichtigen in Amstelveen en omgeving, Sixt helpt u om overal te komen waar u wilt zijn.

Kwalitatief hoogwaardige autoverhuur in Amstelveen

Amstelveen is een stad die de moeite van het bezichtigen waard is. Het is gelegen in de buurt van Amsterdam, maar toch kent het een eigen stadsgezicht. Niet voor niets werd Amstelveen in 2003 verkozen tot de meest aantrekkelijke grote stad! U doet er dus goed aan een bezoekje te brengen aan Amstelveen. Als u er toch bent, kunt u langs komen bij autoverhuur Sixt aan de Bouwerij. Daar staat altijd een huurauto voor u klaar die u overal naartoe kan brengen. Zo kunt u op uw eigen tempo het prachtige Amstelveen verkennen.

Voordelen auto huren bij Sixt

Een auto huren doet u bij Sixt, omdat u dan zeker weet dat u een auto krijgt die u zonder problemen overal naartoe brengt. Bovendien bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs. Denkt u eraan een bezoekje te brengen aan het Cobra Museum of wilt u de ťťn van de vele rijksmonumenten verkennen die Amstelveen rijk is, dan kunt u daarvoor het best eerst een auto huren. Met het openbaar vervoer is het namelijk lastig om overal te komen, terwijl u vaak wel in de buurt van alle bezienswaardigheden kunt parkeren. Ook kunt u vanuit Amstelveen, dankzij de autoverhuur van Sixt, gemakkelijk naar Amsterdam rijden om eens een kijkje te nemen in hoofdstad. U zit niet vast aan het openbaar vervoer, maar u kunt gaan en staan waar u wilt. U bent dan ook van harte welkom aan de Bouwerij 93 in Amstelveen, waar onze medewerkers klaar staan om u van dienst te zijn bij het uitzoeken van een geschikte auto.

Zo beschikken wij bijvoorbeeld over Fiats en Smarts in de verhuur. Als u bijvoorbeeld gaat verhuizen kunt u ook een Mercedes Vito huren of een ander busje huren in Amstelveen.Sixt in Amstelveen

Beoordeel ons:

Google+ Profiel DelftGoogle+ Profiel van Sixt Autoverhuur Amstelveen