Autoverhuur
Amersfoort
Collapse
Nederland // Amersfoort
Gegevens wijzigen

Auto huren Amersfoort – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Amersfoort (Boels Service)
  Textielweg 16
  3812 RV Amersfoort

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Amersfoort (Boels Service)

  Sixt Autoverhuur
  Textielweg 16
  3812 RV Amersfoort

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Busje

Onbezorgd een auto huren in Amersfoort

Auto huren in Nederland: Almere Apeldoorn Dordrecht Maastricht Schiphol Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam Utrecht

Wanneer u in Amersfoort op zoek bent naar een goede betaalbare huurauto, dan kunt u uitstekend terecht bij Sixt aan de Textielweg 16. Onze autoverhuur werkt zeer eenvoudig en overzichtelijk zodat u te allen tijde precies weet waar u aan toe bent. Bij Sixt begrijpen we als geen ander dat een auto huren niet tot uw vaste dagelijkse bezigheden behoort. De voorwaarden van onze autoverhuur in Amersfoort hebben wij daarom zo beknopt en duidelijk mogelijk gehouden in heldere bewoordingen die niets te raden overlaten. U bent van maandag tot en met vrijdag welkom van 08:00 tot 16:30 en op zaterdag van 09:00 tot 12:00. Wij helpen u graag aan een passende auto voor korte of langere tijd in binnen- en buitenland.

Autoverhuur op maat bij Sixt in Amersfoort

Bij Sixt kunt u voor elk budget een nette auto huren. Al vanaf 1 dag kunt u de beschikking hebben over een huurauto die perfect onderhouden is zodat u onbezorgd kunt vertrekken vanaf ons filiaal in Amersfoort. De afspraken die wij met u maken ten aanzien van het huren van een auto leggen wij keurig voor u vast zodat er van beide kanten geen misverstanden kunnen zijn. De huurovereenkomst en de officiŽle papieren die wettelijk bij het auto huren horen krijgt u bij vertrek uit Amersfoort natuurlijk van ons mee.

Een auto huren in Amersfoort voor iedere gelegenheid

U kunt bij de autoverhuur van Sixt in Amersfoort een goede auto voor diverse doeleinden huren. Wanneer u veel grote spullen moet vervoeren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing, dan hebben wij voor u verschillende aantrekkelijk geprijsde bestelbussen voor u beschikbaar in ons wagenpark in Amersfoort. Verder kunnen wij u diverse personenauto's aanbieden in recente uitvoeringen. Zo kunt u bij ons een ruime gezinsauto huren voor onder andere praktisch vervoer op vakantie. Ook verhuren wij luxe auto's in het hoge segment voor zakelijke aangelegenheden. En onze kleinere modellen zijn bijzonder zuinig en handig wanneer u moet parkeren in een drukke grote stad. Bij Sixt huur je een betrouwbare auto voor iedere situatie tegen een gunstig tarief.

Bijvoorbeeld zijn er mooie Fiat en Smart in de verhuur. Als u bijvoorbeeld gaat verhuizen kunt u ook een Mercedes Vito huren of een ander busje huren in Amersfoort.

Snel een geschikte auto huren doet u bij Sixt in Amersfoort.Beoordeel ons:

Google+ Profiel Google+ Profiel van Sixt Autoverhuur Amersfoort

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis storneren en omboeken
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice