airport generic 13
Torreón Luchthaven

Torreón Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Antigua Carretera A San Pedro, 27016 Torreon

GDS-Code: TRC

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 21:00

Vakanties:

07:00 - 21:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Torreón Luchthaven

Als u een vakantietrip of zakenreis heeft gepland in en rond Torreon in Mexico, dan kunt u goedkoop een auto huren op Torreon luchthaven. Naast de aantrekkelijke tarieven van onze huurauto's geniet u van een snelle service. Met een reservering hoeft u bij aankomst niet in een lange wachtrij plaats te nemen, maar staat uw auto al rijklaar. Trek eropuit in Mexico met bijvoorbeeld een robuuste Nissan Frontier, een Ford Fusion of een Chrysler Avenger. U huurt bij ons overigens geen specifiek model, maar altijd een bepaalde voertuigcategorie.

airport generic 13
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country2

Sixt staat overal voor u klaar!

Over de hele wereld kunt u tijdens uw trips bij onze autoverhuur terecht voor een voordelige huurauto. Zo kunt u ook in Mexico een auto huren op Torreon luchthaven. De luchthaven bevindt zich in de stad en binnen 10 minuten bent u in hartje centrum. Reserveer vooraf via het telefoonnummer of de mobiele app zodat u op de luchthaven zo snel mogelijk geholpen kunt worden. Naast de voertuigcategorie van uw keuze kunt u kiezen voor extra's zoals navigatie, babyzitje en bescherming tegen ongevallen. Ook is het mogelijk om de voorkeur voor een automaat door te geven.

car country

Auto huren bij Sixt autoverhuur: comfortabel op weg in Mexico

Met een huurauto van Sixt op Torreon luchthaven geniet u van alle comfort tijdens uw ontdekkingstocht in het noorden van Mexico. De bekendste bezienswaardigheid in Torreon is Canal de la Pedra. Dit is een lange tunnel diep onder de grond van de stad dat vroeger gebruikt werd als irrigatiekanaal. Tegenwoordig is het een toeristische attractie dat tevens verkoeling biedt tegen de hitte. Op minder dan vier uur rijden ligt Monterrey. Hier kunt u naar hartelust kunst en cultuur opsnuiven in bijvoorbeeld El Museo de Arte Contemporáneo of El Museo de Historia Mexicana.

Enrique Huerta
( Station Manager )