airport generic 16
Tijuana Luchthaven

Tijuana Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ave Padre Kino 10298, 22320 Tijuana

GDS-Code: TIJ

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

07:00 - 20:00

ZA - ZO:

07:00 - 18:00

Vakanties:

07:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Tijuana Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Tijuana Luchthaven

Wilt u voor uw vakantie of voor zakelijke doeleinden goedkoop een auto huren bij Tijuana Luchthaven ? Dan bent u van harte welkom bij Sixt. In ons filiaal op Tijuana Luchthaven hebben wij voor u een geschikte en goed onderhouden huurauto en kunt u kiezen uit cabrio's, SUV's, stationwagens, sportwagens en luxe auto's. Extra opties zoals navigatie, een kinderzitje of radio kunt u op Tijuana Luchthaven ter plekke regelen. Maar als u echt gemak wilt, doet u het dan vooral thuis achter uw pc. Of u maakt gebruik van onze gratis app, die zowel onder meer voor iPhone als Android beschikbaar is.

airport generic 16
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

De voordelen van Sixt autoverhuur

Sixt autoverhuur levert u een moderne auto van nog geen half jaar oud. Heeft u eenmaal de categorie en extra opties uitgekozen, dan regelen wij dat uw auto op Tijuana Luchthaven klaar staat als u gearriveerd bent. De luchthaven ligt in een van de buitenwijken van Tijuana, tegen de grens met de Verenigde Staten. Het is de vijfde stad van Mexico en heeft meer dan een miljoen inwoners. De stad heeft veel bezienswaardigheden, maar een auto huren op Tijuana Luchthaven maakt het u mogelijk om ook de binnenlanden van het schiereiland Baja California te verkennen, of een bezoekje te brengen aan de Verenigde Staten.

sights city country3

De stad en de binnenlanden verkennen met een huurauto

Bezoekt u in Tijuana zeker de Onze Lieve Vrouwe Kathedraal en leert u de geschiedenis van Mexico kennen in het Tijuana Cultural Center. Door autoverhuur van Sixt kunt u comfortabel rijden naar een van de vele stranden, waar u zelfs dolfijnen en walvissen kunt tegenkomen. Of rijd in noordelijke richting en bezoek de metropool San Diego. In het Parque Natural del Desierto Central de Baja California kunt u eeuwenoude rotsschilderingen bewonderen. Een auto huren via ons maakt dit allemaal mogelijk; het geeft u bewegingsvrijheid, comfort en veel voordeel.

Salvador Marquez
( Station Manager )