airport generic 17
San Luis Potosí Luchthaven

San Luis Potosí Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Carretera a Matehuala Km 9.5, 78341 San Luis Potosi

GDS-Code: SLP

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 23:30

Vakanties:

06:50 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van San Luis Potosí Luchthaven

Een auto huren op San Luis Potosi Luchthaven: optimaal gemak en kwaliteit

Bij Sixt goedkoop een auto huren op San Luis Potosi Luchthaven in Mexico, betekend dat u verzekerd bent van topkwaliteit voor een lage prijs. Wij verhuren diverse soorten auto's in alle klassen. U kunt hierbij denken aan handige kleinere auto's waarmee u gemakkelijk kunt parkeren, maar ook aan ruime familieauto's, stationwagens en representatieve zakelijke modellen. Iedere huurauto uit ons aanbod is perfect onderhouden en maximaal een half jaar oud. Zo weet u zeker dat u de weg op gaat met een tijdelijk vervoermiddel dat op alle fronten tegemoetkomt aan uw wensen.

airport generic 17
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

Veel comfort en een aantrekkelijke prijs

Een auto huren bij onze eigentijdse autoverhuur staat altijd garant voor aantrekkelijk geprijsd comfort. Optisch en technisch zijn onze auto's van hoog niveau. Er is een ruime keuze aan recente uitvoeringen van de nieuwste modellen van bijvoorbeeld BMW, Audi, Ford, Volvo en Citroën. U kunt een door u gewenste auto eenvoudig bespreken via uw eigen reisorganisatie, via de website, de telefoon, onze app of direct op onze locatie bij de luchthaven van San Luis Potosi. Graag attenderen wij u daarbij op onze topaanbiedingen en de mogelijkheid om optioneel gebruik te maken van bijvoorbeeld een goed functionerend navigatiesysteem, dieselmodellen, een automaat en een veilig kinderzitje.

sights city country3

Een auto huren op San Luis Potosi Luchthaven: snel geregeld bij Sixt

Wanneer u voor uw vakantie of zakenreis San Luis Potosi bezoekt, dan is een huurauto uit onze autoverhuur dé manier om betaalbaar, veilig en comfortabel door de stad en zijn omgeving te reizen. U kunt er veel mooi weer verwachten terwijl u naar aansprekende locaties en bezienswaardigheden reist. U vindt er onder andere prachtige koloniale gebouwen, de Kathedraal van de stad, de imposante San Jose Dam, het Regionaal Museum en een dierenpark met een grote variëteit aan diersoorten.

Jose Manuel Lopez Tolentino
( Station Manager )