airport generic 15
Los Cabos Int. Luchthaven

Los Cabos Int. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Carretera Transpeninsular, 23420 San Jose del Cabo

GDS-Code: SJD

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 20:00

Vakanties:

07:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Los Cabos Int. Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Los Cabos Int. Luchthaven

Tijdens uw verblijf op het schiereiland Neder-Californië kunt u bij Sixt autoverhuur een auto huren op Los Cabos int luchthaven. Op Los Cabos int luchthaven kunt u kiezen uit een groot aanbod aan huurauto's zodat u altijd op weg gaat met een voertuig dat aansluit bij uw behoefte. Met een Chevrolet personenbusje heeft u alle ruimte voor uw bagage en tot wel 15 personen. Wat personenauto's betreft reist u lekker comfortabel met bijvoorbeeld een Ford Fusion of een Chrysler Avenger. Als het specifieke model niet aanwezig op onze autoverhuur locatie, dan garanderen wij u een volledig vergelijkbaar model uit dezelfde voertuigcategorie.

airport generic 15
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Sixt service in Mexico

Waar ter wereld u ook bent, u kunt overal terecht bij Sixt autoverhuur voor een voordelige huurauto met volop service. Op Los Cabos int luchthaven kunt u uw voertuig 24/7 ophalen en terugbrengen. Door vooraf te reserveren zorgt u ervoor dat uw auto bij aankomst klaarstaat zonder vooraf in een lange wachtrij te hoeven plaatsnemen. Heeft u extra wensen zoals een babystoeltje, navigatie of een voertuig met automatische transmissie? Dan kunt u dit vooraf aangeven bij uw reservering zodat u reist op uw eigen manier.

car country

Geniet in de badplaats San Jose Del Cabo

U kunt goedkoop een auto huren op Los Cabos int luchthaven voor een ontspannen verblijf in deze unieke regio in Mexico. De luchthaven ligt op 15 minuten rijden van de prachtige badplaats San Jose Del Cabo. Deze toeristische trekpleister is na Cabo San Lucas het meest zuidelijke plaatsje van het schiereiland. De plaats is in trek bij sportvissers over de hele wereld om hier unieke vissoorten zoals Marlijn en Gele-vintonijn te vangen. Ten oosten van de stad ligt het Nationale Park Cabo Pulmo met prachtige natuur en duikgebieden.

Sergio Osuna
( Station Manager )