Santa Fe German Centre

Santa Fe German Centre AUTOVERHUUR

adres

Ave Santa Fe 170, 01219 Mexico City

GDS-Code: MEX

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Santa Fe German Centre

Wat maakt SIXT Tanger Stad Haven zo speciaal?

Goede locatie:

De verhuur is eenvoudig te bereiken op een handige locatie. 

Later betalen:

Je boeking gratis annuleren en achteraf betalen zijn mogelijk.

Goede klantenservice:

Medewerkers zijn altijd bereikbaar en spreken Engels.

 

Nieuwe auto's:

Je krijgt een auto van gemiddeld slechts drie maanden oud mee.

Tanger Stad Haven autoverhuur

Een auto huren bij SIXT Tanger Stad Haven in Marokko doe je met gemak. Een auto huur je hier aan de haven in het noorden van de stad. SIXT in Tanger heeft meerdere categorieën in de autoverhuur. Zo kies je op de locatie of via de app van SIXT een auto die helemaal bij je past, zoals een sedan of SUV. Daarnaast kies je uit de vele extra’s, zoals kinderstoelen, een automaat of navigatie. Allemaal heel strak geregeld. SIXT zal aan zijn lange ervaring aan al je wensen voldoen. Goede reis.

 

Tanger Stad Haven autoverhuur

SIXT vestiging in Tanger Stad Haven

Het kantoor van onze autoverhuur van SIXT in Tanger vind je vlakbij de haven, langs de hoofdweg Avenue Mohamed V in het oude centrum. Met de bus is het kantoor eenvoudig te bereiken, maar wie met eigen vervoer komt moet rekening houden met parkeren. Bij het retourneren kan je de auto altijd 24/7 achterlaten op het parkeerterrein van de SIXT locatie Tanger Stad Haven. Dit doe je bij voorkeur met een volle brandstoftank. Check onze voorwaarden eenvoudig op de SIXT app.

Ontdek Tanger in jouw SIXT huurauto

Tanger is een oude stad en is geweldig om in rond te dwalen. Het ligt helemaal in het noorden van Marokko en is dé havenstad van het land. Het Kasbah museum is een echte aanrader, evenals een Jbel Moussa excursie. Ga ook met de huurauto naar het prachtige strand in de buurt van de haven. Dit is een ervaring op zich. Ondertussen kijkt de karaktervolle vuurtoren van Tanger altijd met je mee.