airport generic 27
Mexico Luchthaven T2

Mexico Luchthaven T2 AUTOVERHUUR

adres

Av. Capitan Carlos de León, 15620 Mexico City

GDS-Code: MEX

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Mexico Luchthaven T2

Ontdek Mexico City met een huurauto

Wilt u goedkoop een auto huren op Mexico Luchthaven T2 Nationale (MEXT02)? Sixt is u hierbij graag behulpzaam. Als u voor ons kiest, heeft u de vrijheid om alles vanuit huis te regelen met onze gratis app of via onze website, nog voordat u in het vliegtuig stapt. Op Mexico Luchthaven T2 Nationale kiest u uit zakelijke luxe auto's, SUV's of stationwagens. Heeft u aanvullende wensen en wilt u extra opties als een automaat, een diesel of navigatie? U mag dit van tevoren aanvragen, of wij regelen het voor u op Mexico Luchthaven T2 Nationale, in ons filiaal.

airport generic 27
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

De voordelen van Sixt autoverhuur

Wij willen dat u in Mexico veilig en comfortabel kunt rijden en bieden u een nieuwe auto van nog geen half jaar oud. U kiest de opties en voertuigcategorie. Volgens uw wensen staat uw auto op u te wachten als u arriveert op Mexico Luchthaven T2 Nationale. De luchthaven ligt aan de rand van Mexico City, een van de grootste steden ter wereld. Een auto huren bij Mexico Luchthaven T2 Nationale is onontbeerlijk als u deze metropool en omgeving goed op u wilt laten inwerken.

sights city country3

Mexico City verkennen met een huurauto

Een absolute must zijn de oude Azteekse piramides van Teotihuacan. De gouden engel van de Onafhankelijkheid op de Paseo de la Reformais mag u niet missen. Geniet ook van de Palacio de Bellas Artes in art deco-bouwstijl. Bezoek het Museo de Arte Moderno en bewonder de schilderijen van Frida Kahlo, Mexico's belangrijkste moderne schilderes. Ervaar de bedrijvigheid op de Mercado de la Merced en probeer zeker de hete pepers. Autoverhuur bij Sixt brengt zoveel bezienswaardigheden binnen handbereik. Al zou u hier een jaar rondrijden, nog zult u niet alles kunnen zien. Door een auto te huren kiest u wel voor de meest voordelige en efficiëntste manier om zoveel mogelijk te kunnen ervaren.

Enrique Arguelles
( Station Manager )