airport generic 23
Mexicali Luchthaven

Mexicali Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Calzada Independencia 296, 21280 Mexicali

GDS-Code: MXL

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA - ZO:

08:00 - 16:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Mexicali Luchthaven

Een auto huren op Mexicali Luchthaven?

Autoverhuur Sixt staat ook in Mexico voor u klaar. Heeft u betrouwbaar vervoer nodig en wilt u goedkoop een auto huren op Mexicali Luchthaven? Dan heeft Sixt wat u zoekt. Houd er wel rekening mee dat wij u in deze regio geen specifieke auto kunnen aanbieden, maar wel een voertuigcategorie kunnen garanderen. Wilt u Mexico verkennen met een luxe auto, sportauto of een busje? Kijk eens wat wij te bieden hebben op het gebied van merken en accessoires. Als u via Mexicali Luchthaven de zon tegemoet gaat is een huurauto van ons een mooi begin van een succesvol bezoek.

airport generic 23
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Mexicali, Mexico met een Amerikaans tintje

Mexicali Luchthaven, oftewel General Rodolfo Sánchez Taboada International Airport (MXL), is een drukke luchthaven en de stad Mexicali is goed bereikbaar met een huurauto. De stad met minder dan een miljoen inwoners is modern en toont veel invloeden vanuit de Verenigde Staten. Mexicali ligt ook op de grens tussen Mexico en Californië en veel Amerikaanse bedrijven hebben hier een vestiging. Net als in de Verenigde Staten is het gebruik van een auto een vanzelfsprekendheid in deze omgeving.

sights city country3

Geniet van woestijn en strand met Sixt autoverhuur

Een bezienswaardigheid in Mexacali is de Catedral de la Virgen de Guadalupe. De architectuur van deze moderne kathedraal is schitterend en als u daar tijd voor heeft, is een mis meemaken zeker een belevenis in dit land. Wilt u zien hoe het moderne Mexico het overvloedige zonlicht omzet in energie dan is een ritje naar La Fuerza de La Naturaleza een tip tijdens uw bezoek, maar natuurlijk kunt u in de omgeving ook genieten van het indrukwekkende woestijnlandschap, want Mexacali is een echte woestijnstad. Zoekt u het zand liever op het strand, dan zijn er zowel in Mexico als Californië zonnige stranden in overvloed te vinden. Door een auto te huren komt alles binnen handbereik!

Rodrigo Ramos
( Station Manager )