airport generic 20
Manzanillo Luchthaven

Manzanillo Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Carretera Manzanillo KM 42, 28219 Manzanillo

GDS-Code: ZLO

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 21:00

Vakanties:

07:00 - 21:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Manzanillo Luchthaven

Het bruisende Manzanillo ontdekken via Sixt autoverhuur: auto huren Manzanillo Luchthaven

Niet voor niets wordt de immense Mexicaanse stad Manzanillo geprezen voor haar schoonheid. De gezellige terrasjes, schitterende gebouwen en prachtige parkjes geven een tipje van de sluier wat de Mexicaanse stad te bieden heeft. Met een online huurauto kun je op dezelfde dag de diverse culturele hoogtepunten van de stad combineren met een bezoek aan het charmante dorp Barra Navidad, het uitgestrekte strand Playa Miramar en Nevado de Colima.

airport generic 20
Bekijk meer Bekijk minder
traffic city country

Goedkoop auto huren Manzanillo Luchthaven

Voor het reserveren van een auto kunt u kiezen uit diverse auto categorieën. De luchthaven van deze Mexicaanse stad is gestationeerd op een steenworp afstand van de binnenstad. Een auto huren via Sixt is simpel door het overzichtelijke keuzemenu. In het zoekmenu selecteer je namelijk de locatie waar je de huurauto wilt ophalen, vervolgens de data waarop je de auto zou willen ophalen en ook weer aflevert. Maak je keuze online, reserveer voor vertrek en geniet bij aankomst van het gemak om zo in te stappen en weg te rijden. Vergeet niet dat je verder voor het huren van een auto op de Manzanillo Luchthaven een creditcard nodig hebt om te kunnen reserveren.

car city country1

Manzanillo ontdekken met de auto: autoverhuur op Manzanillo Luchthaven

Ontdek koninklijk Manzanillo met een huurauto van Sixt. De stad biedt goede parkeervoorzieningen, altijd dichtbij de bestemming. Onthoud wel dat parkeren in het centrum een stuk prijziger is dan de diverse parkeerterreinen die op loopafstand van de binnenstad verwijderd zijn. Bij een bezoek aan enkele culturele hoogtepunten in de stad kun je de auto parkeren op het eigen parkeerterrein. Vergeet bij het bezoek aan de omgeving van deze bruisende stad vooral niet tot rust te komen op de geweldige stranden en uitgestrekte bossen.

Arcadio Mendoza
( Station Manager )