airport generic 11
Autoverhuur
Los Mochis Int. Luchthaven
information
Kaart

Los Mochis Int. Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Los Mochis-Topolobampo Km 12.5, 81360 Los Mochis

Openingstijden

MA - ZO:

09:00 - 21:00

Vakanties:

09:00 - 21:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 11

Een auto huren op Los Mochis Int Luchthaven (LMM)

In het westen van Mexico kunt u voordelig een auto huren bij Sixt. Onze locatie op de luchthaven heeft een groot aanbod aan huurauto's zodat u op uw eigen manier op weg gaat. Het wagenpark in Mexico bestaat uit onder andere modellen van Hyundai, Nissan en Ford. Het aanbod varieert van compacte modellen tot busjes voor een grotere groep. Wij verhuren altijd voertuigcategorieën en geen specifieke modellen. Zo garanderen wij dat u altijd voordelig een auto huurt die aan uw eisen voldoet.

Meer
car country
Comfortabel op weg met Sixt autoverhuur

Met betrouwbare voertuigen en een goede service geniet u van volop comfort tijdens uw reis in Los Mochis en omgeving. Tijdens het reserveren via het telefoonnummer of de app kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van extra's zoals navigatie, kinderzitje of bescherming tegen schade. Met onze uitgebreide service is een auto huren op Los Mochis Int Luchthaven het begin van een onvergetelijke reis in Mexico.

service city country1
Verken de regio Sinaloa met voordelige autoverhuur

Voor een comfortabele reis in de regio Sinaloa kunt u goedkoop een auto huren op Los Mochis Int Luchthaven. Los Mochis ligt aan de Golf van Californië en staat bekend als eindpunt van de Chihuahua al Pacificospoorlijn. Nabij het centrum vindt u het Parque Sinaloa waar u een heerlijke wandeling kunt maken en genieten van de diverse flora en fauna. Plazuela 27 de Septiembre staat bekend om de sfeer en vele artistieke activiteiten. Ook 's avonds is het plein een populaire plek voor toeristen door de bijzondere verlichting. Om wat meer te weten te komen over de cultuur en achtergrond van de omgeving kunt u een bezoekje brengen aan Museo Regional del Valle del Fuerte.

Francelia Carrazco Gómez
( Station Manager )