Leon Luchthaven

Leon Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Carretera Silao-León Km. 5.5, 36270 Leon

GDS-Code: BJX

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

05:30 - 23:00

Vakanties:

05:30 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Leon Luchthaven

Wat maakt SIXT luchthaven Leon zo speciaal?

Handige locatie:

Direct na je landing een auto huren om Leon te verkennen.

Flexibel huren:

Lever de auto 24 uur per dag in op een moment dat jou past.

Achteraf betalen:

Wijzig je boeking gratis en betaal indien gewenst later.

 

Luxe auto’s en lage prijzen:

Premium auto's van A-merken voor scherpe prijzen.

Leon luchthaven autoverhuur

Op de luchthaven van Leon is een auto huren bij SIXT heel eenvoudig. Een huurauto is ideaal wanneer je de stad en de omgeving op je eigen tempo ontdekt. SIXT biedt je een ruime keuze aan huurauto’s. Kies voor een compact model om handig door het verkeer te manoeuvreren. Met een personenbusje ga jij makkelijk met je familie of vriendengroep op pad. Kijk ook zeker naar de andere mogelijkheden, zoals een SUV of luxe wagen. Dankzij de bij te boeken extra’s, zoals kinderstoelen en een extra bestuurder, biedt SIXT op de Leon luchthaven een auto huren voor alle comfort tijdens je reis.

Leon luchthaven autoverhuur

SIXT's locatie op de Leon luchthaven

De luchthaven van Leon vind je op het adres Carretera Silao-León Km. 5.5, 36270 in Leon. De balie van SIXT bevindt zich niet ver van de hoofdingang. Om de stad te bereiken volg je de México 45 naar Leon en neem je de afrit Angel Vázquez Negrete naar de Av. Enrique Aranda Guedea. Geen tijd te verliezen. Ontdek Leon direct met je SIXT huurauto vanaf de luchthaven in Leon (BJX). Zit je reis er weer op en wil je je auto inleveren? Dit doe je eenvoudig, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Ontdek Leon met je eigen huurauto

Binnen een half uur ben je vanaf de luchthaven in het centrum van Leon, een prachtige stad in het midden van Mexico. Geniet van indrukwekkende gebouwen zoals de Templo Expiatorio del Sagrado Corazón de Jesús en de Arco Triunfal de la Calzada de los Héroes. Rijd door naar de dierentuin van Leon of snuif de cultuur van de stad op in het Museum of Art and History of Guanajuato. Met je comfortabele huurauto van SIXT geniet je van ultieme vrijheid. Dat is waar jouw vakantie om draait.