airport generic 13
Hermosillo Luchthaven

Hermosillo Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Carretera Bahia Kino KM 9.5, 83000 Hermosillo

GDS-Code: HMO

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

06:00 - 22:00

ZA - ZO:

06:00 - 21:00

Vakanties:

06:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Hermosillo Luchthaven

Goedkoop een auto huren op Hermosillo luchthaven

Bij Sixt is een auto huren bijna overal ter wereld mogelijk. Op Hermosillo luchthaven (HMO) in Mexico bent u ook van harte bij ons welkom. We hebben hier voor u auto's, stationwagens en SUV's klaarstaan, zodat u altijd snel verder kunt met een goedkope premium huurauto. Bovendien valt er nog meer voor u te kiezen. U kunt namelijk beschikken over diverse extra's, zoals navigatie of een babyzitje. Ook helpen we u graag indien u bijvoorbeeld het liefste een dieselauto heeft, of graag automaat rijdt. Zo komt u verder met Sixt!

airport generic 13
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Het gemak van een huurauto op Hermosillo luchthaven

Een auto huren op Hermosillo luchthaven is zeer eenvoudig. Het goedkoopste is via internet, want daar gelden onze lage online tarieven. U kunt hiervoor de app gebruiken, of gewoon deze website. Ook op uw smartphone of tablet. Alternatief helpen we u ook graag telefonisch bij het reserveren. En als u vervolgens arriveert op Hermosillo luchthaven, rijdt u al net zo eenvoudig weg. Sixt autoverhuur zit namelijk in de centrale hal, zodat u direct verder kunt. Vanaf het vliegveldterrein komt u meteen op een grote doorgaande weg terecht, waarmee u in twintig minuten in het centrum van Hermosillo bent.

service city country1

Hermosillo ontdekken per huurauto

Het centrum is een handige eerste stop vanaf onze autoverhuur. Hier kunt u heerlijk genieten van een lokaal hapje of drankje in de buurt van de oude kathedraal, die overigens ook een bezoekje waard is. Voor veel andere bezienswaardigheden heeft u echter wel de auto nodig in deze uitgestrekte stad. Het belangrijkste winkelcentrum, Galerias, ligt bijvoorbeeld al op een kwartier rijden, aan de buitenste rand. En het prachtige uitzicht vanaf de rotsformatie Cerro de la Campana is ook zo tien minuten verder. Eén van de fraaiste punten in de omgeving ligt zelfs nog wat verder: de archeologische opgravingen van La Pintada, op drie kwartier vanaf onze autoverhuur. Dit biedt een fascinerend inkijkje in de geschiedenis van deze omgeving. Ook de prachtige natuur eromheen is een echte aanrader!