airport generic 16
Guaymas Luchthaven

Guaymas Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Calzada Agustin Garcia Lopez, 85427 Guaymas

GDS-Code: GYM

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA - ZO:

08:00 - 15:00

Vakanties:

08:00 - 15:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Guaymas Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Guaymas Luchthaven

In het noordwesten van Mexico, aan de Golf van Californië, ligt de kustplaats Guaymas. Hier kunt u een auto huren op Guaymas luchthaven bij Sixt autoverhuur. Met een huurauto van Sixt weet u zeker dat u een nieuw en betrouwbaar voertuig heeft tijdens uw trips in deze Mexicaanse regio. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een robuuste Dodge Town & Country, een degelijke Nissan Altima of een ruime Chevrolet Express Van personenbusje. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij voertuigcategorieën aan in plaats van specifieke modellen.

airport generic 16
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Autoverhuur van Sixt: betrouwbaar en voordelig

Bij ons kunt u altijd rekenen op een betrouwbaar voertuig voor een veilige reis. Daarnaast profiteert u altijd van voordelige aanbiedingen en complete service bij onze autoverhuur op Guaymas luchthaven. U kunt uw reservering telefonisch doorgeven aan één van onze medewerkers of via de mobiele app op uw smartphone. Hierbij kunt u bijvoorbeeld aangeven of u de voorkeur geeft aan een automaat en of u gebruik wilt maken van navigatie. Bij aankomst op Guaymas luchthaven staat uw auto vervolgens rijklaar. Vanaf Guaymas luchthaven bent u binnen vijftien minuten in het centrum van Guaymas.

car city country1

Ontdek Guaymas met Sixt autoverhuur

U kunt bij ons voordelig een auto huren om er in alle vrijheid op uit te trekken in de Mexicaanse staat Sonora. Guaymas is een aantrekkelijke plaats met een mooie haven en boulevard waar u heerlijk kunt uitwaaien. Daarnaast bevindt u zich aan de rand van het indrukwekkende natuurgebied Reserva Especial de la Biosfera Cajón del Diablo met unieke flora en fauna en prachtige uitzichtpunten. De dichtstbijzijnde grote stad van betekenis is Hermosillo dat op ongeveer anderhalf uur rijden verwijderd ligt. Hier kunt u genieten van goede restaurants, gezellige pleintjes en interessante musea.

Karina Moran
( Station Manager )