airport generic 10
Ciudad Obregon Luchthaven

Ciudad Obregon Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Avenida Miguel Alemán 828N, 85010 Ciudad Obregon

GDS-Code: CEN

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA - ZO:

08:00 - 15:00

Vakanties:

08:00 - 15:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Ciudad Obregon Luchthaven

Goedkoop een auto huren op Ciudad Obregon luchthaven

Een auto huren kan op vele duizenden plaatsen over de hele wereld bij Sixt. En ook op het vliegveld van Ciudad Obregon (CEN) in Mexico staan wij voor u klaar. U kunt hier diverse voertuigcategorieën huren: auto's, stationwagens en SUV's. Als u nog aanvullende wensen heeft, helpen we u daar vanzelfsprekend mee verder. Wilt u bijvoorbeeld liever in een automaat rijden, of met een diesel op stap? We maken het graag mogelijk. Ook hebben we hier extra's zoals een babyzitje of navigatie. Zo rijdt u altijd tevreden weg vanaf Sixt autoverhuur!

airport generic 10
Bekijk meer Bekijk minder
traffic city country

De autoverhuur op Ciudad Obregon luchthaven

Een auto huren bij Sixt is zeer gemakkelijk. Het goedkoopste is online reserveren. Dat kunt u doen op deze website of via onze app, waarmee u binnen een mum van tijd door ons eenvoudige boekingsproces wordt geleid. Ook met uw smartphone of tablet! Daarnaast kunt u telefonisch een auto huren op Ciudad Obregon luchthaven. En als u dat heeft gedaan, is het al net zo simpel om te vetrekken vanaf het vliegveld. U vindt onze autoverhuur namelijk direct op het vliegveldterrein. Vanaf daar rijdt u meteen een grote doorgaande weg op, die u binnen een kwartier in het centrum van Ciudad Obregon brengt.

service city country

Met de huurauto Ciudad Obregon ontdekken

Deze leuke Mexicaanse stad telt vele toeristische trekpleisters. Meteen in het centrum vindt u bijvoorbeeld Plaza Tutuli, het grootste overdekte winkelcentrum in Ciudad Obregon. Als u liever een hapje eet bent u hier ook op de juiste plaats, want de directe omgeving van Plaza Tutuli staat vol met vele leuke restaurants en barretjes. Zowel de lokale als de internationale keuken is ruim vertegenwoordigd. Wat sportiever van aard is een bezoek aan de Nainari-lagune, tien minuten verder rijden aan de buitenste rand van de stad. Deze unieke kunstmatige lagune biedt vele watersportactiviteiten, maar ook een prachtig strand. En maakt u graag maximaal gebruik van uw huurauto? Rijdt dan ook beslist nog even langs de prachtige natuur van schiereiland Huivulai, op circa drie kwartier van Ciudad Obregon luchthaven. Een echte aanrader!

Teresa Hernandez
( Station Manager )