airport generic 11
Chihuahua Luchthaven

Chihuahua Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Blvd Juan Pablo II Km 14, 31390 Chihuahua

GDS-Code: CUU

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Chihuahua Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Chihuahua Luchthaven

Wilt u goedkoop een auto huren op Chihuahua Luchthaven ? Sixt biedt u goede service, gebruiksgemak én voordeel. Wij bieden u de service dat u alles via onze website of met onze mobiele app kunt regelen, nog voordat u de koffers pakt. Op Chihuahua Luchthaven heeft u de keuze uit zakelijke luxe auto's, stationwagens en SUV's. Heeft u behoefte aan extra opties als een kinderzitje, navigatie of een diesel? Dit willen wij graag voor u ter plekke regelen op Chihuahua Luchthaven, maar u kunt het uiteraard ook vanuit huis al aanvragen.

airport generic 11
Bekijk meer Bekijk minder
car city country1

De voordelen van Sixt autoverhuur

Sixt autoverhuur streeft ernaar dat u comfortabel en veilig kunt rijden en ook nog eens vrij van onderhoud. Alle huurauto's van ons zijn slechts een paar maanden oud. U bepaalt welke opties en vervoerscategorie u wenst. Wij hebben uw auto geheel volgens uw wensen klaar staan als u op Chihuahua Luchthaven uit het vliegtuig stapt. De luchthaven ligt 18 km buiten het centrum van Chihuahua. De stad ligt in de gelijknamige woestijn en is een bruisend industrieel centrum. Niet alleen de stad, maar zeker de omgeving is het ontdekken meer dan waard. Een auto huren bij Chihuahua Luchthaven is dé manier om dit ruige gebied goed tot u te laten doordringen

service city country

Chihuahua en omgeving verkennen met een huurauto

Het noorden van Mexico kent een woelige geschiedenis, waarmee u kennis kunt maken in het Museum van de Revolutie. Geniet van de architectuur van de de kathedraal en de basiliek van Chihuahua. Autoverhuur bij Sixt laat u de binnenlanden bezoeken en die zijn absoluut de moeite waard. De Barranca del Cobre, te vertalen als Koperkloof, is een complex aan kloven, die doet denken aan de Grand Canyon. Door een auto te huren kunt u volop genieten van dit mooie stuk van Mexico. Het zal u uitstekend bevallen.

Roberto Morales
( Station Manager )