Chihuahua Luchthaven

Chihuahua Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Blvd Juan Pablo II Km 14, 31390 Chihuahua

GDS-Code: CUU

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Chihuahua Luchthaven

Wat maakt SIXT Chihuahua luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Je bent direct mobiel na aankomst op de Chihuahua luchthaven.

Flexibele openingstijden:

Ophalen en brengen buiten openingsuren is mogelijk.

De vloot:

Onze ruime en diverse vloot is gemiddeld slechts 3 maanden.

 

Scherpe prijzen:

Geniet van eersteklas voertuigen voor economy prijzen.

Chihuahua luchthaven auto huren

Bij aankomst op de Chihuahua luchthaven is een auto huren zo geregeld. Ons vriendelijke, Engels sprekende personeel maakt alles snel en zorgvuldig in orde. Huur een compacte of luxe sedan en vervolg je reis in comfort. Groepen maken gebruik van een ruime SUV om soepel door de omgeving te toeren. Voor kinderen hebben we veilige kinderzitjes. Willen er meer mensen in onze premium modellen rijden boek dan een extra bestuurder bij. Kies voor navigatie om de snelste route altijd eenvoudig te vinden. Je stelt helemaal zelf je mobiliteitspakket samen om aan jouw wensen te voldoen.

Chihuahua luchthaven auto huren

SIXT’s locatie Chihuahua luchthaven

De SIXT vestiging is in de Chihuahua luchthaven (CUU) zelf. Onze locatie is makkelijk te vinden, links van de vertrekhal voor binnenlandse en internationale vluchten. Met de auto neem je de Juan Pablo II Avenue richting het noorden en volg je simpelweg de bordjes richting de luchthaven. Het centrum van de stad Chihuahua ligt op 18 km van de luchthaven. Met je eigen huurauto van SIXT ben je snel in het centrum of je hotel in Chihuahua. Zo verlies je geen tijd en ontdek je in comfort de ruige omgeving van deze industriële stad.

Ontdek Chihuahua met je huurauto

Door op de Chihuahua luchthaven een auto te huren heb je alle vrijheid om de omgeving te verkennen. Voor architectuur en cultuur breng je een bezoekje aan het Palacio de Gobierno en het Poliforum de UACH. Natuurliefhebbers gaan de gelijknamige provincie in om het ruige landschap te ontdekken. Rijd naar de Barrancas del Cobre het grootste ravijn systeem van de wereld. De beste manier om dit gebied te ontdekken is met de El Chepe trein die vertrekt van Los Mochis in Sinaloa waar je de auto kunt parkeren. Voor een gave woestijn ervaring ga je naar de Dunas de Samalayuca en de Grutas de Coyame.