st julians city content
st julians city header
Autoverhuur

St. Julian's

St. Julian's

Auto huren in St. Julian's: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Ervaar St Julians met een huurauto van Sixt

Als u naar het mooie eiland Malta reist en de kustplaats St Julian bezoekt, dan kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van een auto van Sixt Autoverhuur om de stad en de omgeving in alle rust en vrijheid te verkennen. Een auto huren in St Julians biedt u de mogelijkheid om rond te trekken langs verschillende bezienswaardigheden zoals de destijds ter ere van Sint Julian gebouwde kerk en de nog resterende authentieke rijtjeshuizen, de populaire wijk Paceville en het daar gelegen winkelcentrum Baystreet of de verschillende prachtige baaien waaronder St George Bay ten westen van de stad. Wij zorgen voor een luxueuze huurauto, u kunt volop genieten van uw reis.

st julians city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Autoverhuur en St Julians

Voor het gebruik van onze betrouwbare en goedkope autoverhuur kunt u ons verhuurstation bezoeken dat gevestigd is in het Cavalieri Hotel. Dit hotel ligt aan de straat Triq Spinola bij St Julian's Bay. We informeren u daar graag over de verschillende mogelijkheden en helpen u met het maken van een geschikte keuze uit ons assortiment. Onze vestiging is in de ochtenduren geopend en per telefoon bereikbaar op het nummer +356-79-490400. U kunt ook, als u dat wenst, voorafgaand aan uw reis via internet een auto huren of daarvoor de app gebruiken die voor verschillende mobiele apparaten beschikbaar is. U kunt dan op uw gemak in een aantal eenvoudige stappen een auto, aanvullende accessoires en andere extra's selecteren. U ontvangt direct daarna een bevestiging van uw reservering via mail. De auto staat vervolgens op het gewenste moment voor u klaar bij ons verhuurstation in St Julians. U kunt de auto 24 uur per dag ophalen en weer inleveren.

car country

Aanmerkelijke service van onze autoverhuur

Een auto huren in St Julians biedt u niet alleen de vrijheid om de stad en omgeving op geheel eigen wijze te verkennen, het biedt u ook vele voordelen die uw verblijf zeer aangenaam zullen maken. U kunt een auto huren die aan al uw specifieke wensen voldoet, die van een goede kwaliteit is en daarnaast kiezen voor accessoires zoals een kinderzitje of navigatie. Ons assortiment biedt auto's voor een romantische of juist sportieve reis voor twee, maar ook ruimere auto's die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Autoverhuur en St Julians zijn daarmee een twee-eenheid en voorzien uw reis van een comfortabel accent.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties