Vilnius Centraal Station

Vilnius Centraal Station AUTOVERHUUR

adres

Sodu str. 14, 01313 Vilnius

GDS-Code: VNO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 17:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Vilnius Centraal Station

Wat maakt de Vilnius vestiging zo speciaal?

Handige locatie:

Eenvoudig te bereiken vanaf de luchthaven met de express trein.

Luxe vloot:

Kies voor topmerken en modellen voor een aantrekkelijke prijs.

Uitstekende klantenservice:

Ons engels sprekende personeel staat 24/7 paraat.

24-uurs teruggave:

Breng op ieder moment je auto terug voor extra gemak.

In Vilnius een auto huren

Op de SIXT vestiging Vilnius Centraal Station is een auto huren zo geregeld. Met een economy, compact of sedan heb je de basis die je nodig hebt. Ben je met een groep en heb je veel bagageruimte nodig dan zijn de SUVs, personenbusjes en bestelbusjes de beste keus. Onze cabrio’s, luxe en sportmodellen brengen extra stijl en exclusiviteit. Boek voor een extra bestuurder, zodat meer personen onze topmerken kunnen ervaren. Met navigatie in de auto rijd je met meer zelfvertrouwen op onbekend terrein. Onze uitstekende kinderstoelen houden je kinderen veilig.

In Vilnius een auto huren

SIXT vestiging in Vilnius

Maak gebruik van onze meet & greet service. Op de afgesproken tijd zullen we u de sleutels en het huurcontract overhandigen bij de receptie van het hotel. Vanaf het vliegveld van Vilnius bereik je het centraal station met de express trein. Ook bus 2 en 4 gaan van het vliegveld naar het centraal station. Wanneer je de auto komt terugbrengen parkeer je de auto op één van de parkeervakken van SIXT in de parkeerruimte van het Panorama hotel. De sleutels en de documenten kan je afgeven bij de receptie van het Panorama hotel.

Ontdek Vilnius met jouw huurauto

In Vilnius een auto huren geeft je de vrijheid om je eigen tijden te bepalen en in comfort te reizen. De stad is bekend om zijn vele kerken, maar de Sint-Annakerk en de Kathedraal van Vilnius stelen de show. Het Trakai kasteel is een aanrader als je de stad even wilt verlaten op een half uurtje rijden van Vilnius. Met de autoverhuur van Vilnius kan je alle kanten op.