airport generic 10
Tripoli Internat. Luchthaven

Tripoli Internat. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 12 Tripoli

GDS-Code: TIP

Openingstijden

MA - DO:

08:30 - 17:00

ZA - ZO:

08:30 - 17:00

Vakanties:

08:30 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Tripoli Internat. Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Tripoli Int. Luchthaven

Bij uw bezoek aan Libië is het aan te raden meteen bij aankomst op Tripoli International Luchthaven een auto te huren bij Sixt. Kies voor een SUV of een andere terreinwagen, of reserveer een comfortabele Mercedes of BMW. Bedenk dat u we u niet altijd een specifiek model kunnen garanderen, maar wel een model wat in dezelfde gewenste categorie past. In een vreemd land is een goede navigatie onontbeerlijk. Bestel deze en andere accessoires op de website of aan de balie van Sixt autoverhuur. Zo zijn er kinderstoeltjes, babyzitjes, autoradio's en CD-spelers. Ons servicegerichte personeel staat u graag met raad en daad bij!

airport generic 10
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Met een huurauto naar Tripoli

Het centrum van de hoofdstad Tripoli is meer dan 30 kilometer verwijderd van Tripoli International Luchthaven. Met onze klasse wagens is deze afstand geen enkel probleem. Uw bagage kan van de bagageband vrijwel onmiddellijk in uw huurauto geladen worden. Neem hiervoor een bagagekarretje van het vliegveld. Alle administratieve formaliteiten kunt u van te voren thuis regelen via internet of aan de telefoon. Het is echter ook mogelijk om dit met behulp van ons personeel aan de balie op Tripoli International Luchthaven te regelen. De klant is koning, bij de autoverhuur van Sixt.

service city country

Vanaf Tripoli Libië verkennen met een huurauto

Door een auto te huren bij Tripoli International Luchthaven houdt u uw mobiliteit in eigen hand. Rijdt bijvoorbeeld langs alle lokale markten van Tripoli om souvenirs te kopen. De beroemde dierentuin in het An-Nasr woud mag niet overgeslagen worden. Geniet ook van de architectuur die honderden jaren teruggaat. Er zijn overblijfselen die teruggaan van de prehistorie tot de tijd van de Italiaanse overheersing. Onze autoverhuur op Tripoli International Luchthaven maakt dit allemaal mogelijk!