Autoverhuur
Trapani
Inklappen
ItaliŽ // Trapani
Gegevens wijzigen

Auto huren Trapani – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • SiciliŽ Trapani AP (Win Rent)
  Aeroporto di Trapani-Birgi
  91100 Trapani

  Ma. - Za.08:00 - 22:00
  Zo.09:00 - 14:00
  Feestdag08:00 - 22:00
  Op deze locatie huren

 • SiciliŽ Trapani AP (Win Rent)

  Sixt Autoverhuur
  Aeroporto di Trapani-Birgi
  91100 Trapani

  Ma. - Za.08:00 - 22:00
  Zo.09:00 - 14:00
  Feestdag08:00 - 22:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens

Auto huren Trapani

SiciliŽ is zo'n bestemming met een extra romantische lading en dat betekent dat u de stad Trapani en de omgeving het beste kunt verkennen door een auto te huren bij Sixt Autoverhuur. Zo kunt u zeker van zijn dat u dit prachtige eiland in het zuidwesten van ItaliŽ in zijn geheel zult zien en ook de stad Trapani goed zult leren kennen. Met een huurauto kunt u dit doen op uw manier en op het moment dat het u uitkomt.

Goedkope autoverhuur

U doet er verstandig aan een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's te doen. U komt dan vanzelf uit bij Autoverhuur Trapani. U kunt uw auto direct huren op het vliegveld Trapani Airport (TPS). Als u per trein reist kunt u in Trapani uitstappen en een transfer nemen naar het vliegveld. Daar zult u merken dat onze huurauto nooit ouder is dan zes maanden en dus door en door betrouwbaar is. En dat is in een warme streek als Trapani wel zo prettig en veilig. Bij autoverhuur Trapani is het geen probleem een navigatiesysteem bij te bestellen, zodat u zeker weet dat u ontspannen op uw bestemming aankomt. Met een auto huren in Trapani maakt u uw bezoek aan SiciliŽ een groot ontspannen feest, zoals dat hoort in dit deel van ItaliŽ. U bestelt de auto eenvoudig en veilig via onze website en anders belt u gewoon met een van onze medewerkers in uw eigen land.

Autoverhuur Trapani

Trapani is vooral bekend vanwege de zoutpannen. Na uw auto huren in Trapani rijdt u van de luchthaven naar de stad en passeert dat de enorme vlakten, waar op een natuurlijke manier zout wordt gewonnen. Het zout bracht de regio zijn rijkdom en dat ziet u terug in de stad. Door een auto te huren verkent u de stad rustig in uw eigen tempo. Rij langs de prachtige gebouwen en kerken en vergeet het prehistorisch museum niet te bezoeken. U parkeert de auto waar u wilt en slentert verder naar een rustig restaurantje voor een eenvoudige maaltijd of u bekijkt het Italiaanse leven eens rustig vanaf een terrasje in de schaduw. U bent zo vrij als een vogel dankzij uw eigen vervoer.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice