rivadelgarda city content
Riva del Garda

Auto huren Riva del Garda – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Voor uw verblijf in het prachtige Riva-Del-Garda wilt u graag een auto huren, zodat u de stad in de noordelijke provincie Trente kunt ontdekken. Bij onze autoverhuur in Riva-Del-Garda kunt u terecht voor een huurauto om de stad, de provincie en zijn vele bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken. Riva-Del-Garda ligt op het noordwestelijke puntje van het bekende Gardameer, aan de rand van de Italiaanse Alpen en in de buurt van de Dolomieten.

ALLE SIXT LOCATIES

Makkelijk en snel een auto huren in Riva-Del-Garda

Een auto huren in Riva-Del-Garda regelt u heel gemakkelijk via onze website of via onze app op uw mobiele telefoon. U kunt ook telefonisch reserveren door te bellen naar 023-56 986 56. Een auto huren kan ook nog persoonlijker. Zo kunt u een bezoek brengen een reisbureau of aan een van de onze vestigingen. Bij het reserveren maken wij gebruik van een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Zo huurt u bij ons gegarandeerd tegen het scherpste tarief.

rivadelgarda city content
Bekijk meer Bekijk minder
car sunset trip

De voordelen van onze service op een rij

Bij Sixt bieden we niet alleen een goedkope autoverhuur, maar ook een betrouwbare service. Bij de autoverhuur Riva-Del-Garda huurt u uitsluitend auto's die maximaal een half jaar oud zijn. Bij de huurovereenkomst kunt u een all-risk verzekering afsluiten en een extra bestuurder aanwijzen. U kunt ook een kinderzitje en een navigatiesysteem bijboeken. Zo is uw accommodatie vanaf uw ophaallocatie gemakkelijk en snel te bereiken. U kunt uw auto ophalen bij onze autoverhuur op de luchthaven van Verona (VRN). U kunt ook terecht bij een autoverhuur locatie in Trento, de hoofdstad van de provincie Trento. Het bevindt zich in de buurt van Riva-Del-Garda, waar u een bezoek kunt brengen aan prachtige toren Torre Apponale. U vindt er ook het Palazzo Pretorio en een kasteel op de helling van de Monte Rochetta. Vergeet natuurlijk niet om een dagje te ontspannen en te genieten van de zon aan de oevers van het Gardameer. Pak ook vooral de huurauto om de nabijgelegen bergketens Monte Baldo en Monte Rochetta te verkennen.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties