Autoverhuur
Pavia
Inklappen
ItaliŽ // Pavia
Gegevens wijzigen

Auto huren Pavia – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Vigevano/Automille (Win Rent)
  Via dell' Agricoltura 55/57
  27029 Pavia

  Ma. - Vr.08:30 - 12:00
   14:30 - 18:30
  Op deze locatie huren

 • Vigevano/Automille (Win Rent)

  Sixt Autoverhuur
  Via dell' Agricoltura 55/57
  27029 Pavia

  Ma. - Vr.08:30 - 12:00
   14:30 - 18:30

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens

Auto huren Pavia

Noord ItaliŽ biedt een breed scala aan bezienswaardigheden, die het beste met een auto van autoverhuur Sixt verkend kunnen worden. De Povlakte is allereerst best groot, maar de verscheidenheid aan interessante steden als Milaan of juist het platteland met de oneindige rijstvelden kan het beste worden bezocht met een huurauto. Bij autoverhuur Pavia slaagt u er zeker in om een nieuwe, betrouwbare auto te boeken. Dat kan bij ons bij diverse vestigingen in de regio.

Goedkope autoverhuur Rubriek

Om de Povlakte te bezoeken vliegt u eenvoudig aan op een van de twee moderne luchthavens van Milaan: Malpense (MXP) of Linate (LIN)

. Op beide luchthavens kunt u na een prijsvergelijking voor goedkope huurautos vaststellen dat onze huurauto's nooit ouder dan een half jaar zijn en dus schoon, netjes en betrouwbaar zijn. Ons assortiment bestaat uit degelijke en ruime auto's (ook stationwagens) die u nooit in de steek zullen laten. U kunt een auto huren in Pavia, een rustige stadje onder Milaan dat meer in de Povlakte ligt. Vanuit autoverhuur Pavia kunt u de omgeving verkennen in het tempo en wanneer het u uitkomt.

Auto huren bij Sixt

Pavia ligt in het hartje van Lombardije en is ook de hoofdstad van deze bedrijvige provincie. Het landschap is vlak en uitgestrekt. Dat komt onder andere omdat de regio de grootste rijstschuur van Europa is. Bezoek eens zo'n boerderij door een auto te huren. Via een oud, maar uitgekiend irrigatie systeem worden de rijstvelden soms onder water gezet om de grond vochtig te houden. Een fascinerend gezicht: de ene dag rijdt u langs een waterplas en de volgende dag ligt het rijstveld droog in de zon te bakken. Met een auto huren in Pavia kunt u ook de stad zelf verkennen zoals u dat wenst. Geen paniek: u huurt eenvoudig een navigatiesysteem bij de huurauto en u vindt atijd de weg. U rijdt eerst rustig door de binnenstad, bekijkt de vele pleintjes met hun restaurants en cafťs en besluit dan de auto te parkeren en verder te wandelen. Mocht het wat later worden: geen probleem, want u kunt bij Autoverhuur Pavia de huurauto ook na sluitingstijden halen en brengen. De ideale manier om Pavia en de Povlakte te leren kennen.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice