Borgo Panigale

Borgo Panigale auto huren

Geniet van je reis door de historische stad Bologna door op de SIXT vestiging Borgo Panigale een auto te huren. Je rijdt in alle comfort door de stad en omgeving in een luxe sedan of ruime stationwagen. Onze vestiging ligt pal naast het vliegveld van Bologna. Bij aankomst met het vliegtuig ben je dan ook direct mobiel met je eigen voertuig. Ervaar de nieuwste modellen van topmerken, zoals BMW en Audi, tegen de scherpste prijzen. Voor extra comfort kies je een SUV of verken je de omgeving in stijl met een premium sedan.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Borgo Panigale

Met de uitstekende service en diverse voertuigcategorieën verlies je geen seconde van je tijd in Italië. Reserveer van tevoren je gewenste voertuigcategorie via de website of app en ons vriendelijke personeel zorgt dat alles gereed is bij aankomst, van SUV's tot compacts. Boek ook meteen handige extra’s, zoals kinderzitjes en aanvullende schadedekking, voor een zorgeloze reis. Maak gebruik van onze voordelige tarieven met onder andere langetermijn verhuur, eendagshuur en alles daartussenin.

 

SIXT diensten in Borgo Panigale

Handige tips bij een bezoek aan Borgo Panigale

One-way huur:

Als je aanvraag voor one-way huur is goedgekeurd in onze vestiging lever je de auto voor een toeslag in bij een andere vooraf bepaalde vestiging voor nog meer flexibiliteit.

Zorgeloos op reis met extra dekkingspakketten:

Sluit dekking af voor onder andere het interieur, banden en ruiten.

Autoverhuur onder 25 jaar in Borgo Panigale:

Je huurt al een auto vanaf 18 jaar en als je minimaal 1 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Onder 25 jaar geldt een toeslag.

Wat te doen in Borgo Panigale?

Ontdek de historie van een van de bekendste motormerken in het Ducati Museum. Of rijdt naar het Centro Borgo en ga lekker shoppen. Extra ruimte nodig voor het shoppen dan raden we een stationwagen of SUV aan.

Wat te doen in Borgo Panigale in de winter?

In de winter komt Bologna mogelijk zelfs nog meer tot haar recht. Je komt amper toeristen tegen en bereikt de ene hotspot na de ander in je SUV of sedan van SIXT in no time. Bovendien is de stad prachtig verlicht en komt het middeleeuwse uiterlijk geweldig uit. Als het tijd is om op te warmen is het tijd om te shoppen rond Piazza Maggiore en de vele musea te bezoeken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties