airport generic 1
airport generic 10
Autoverhuur

Tel Aviv City Luchthaven

Tel Aviv City Luchthaven

Tel Aviv City Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Sde Dov Airport, 61480 Tel Aviv

Openingstijden

MA - DO:

08:00 - 17:00

VR:

08:00 - 12:00

ZO:

08:00 - 17:00

Vakanties:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop auto huren Tel Aviv City Luchthaven (TLV)

U bent aangekomen in Israël. Dit prachtige land biedt toerisme, bedrijven en heerlijk weer. Tel Aviv City Luchthaven is de bekende luchthaven van Israël waar je al binnen 18 minuten met de auto naar de stad Tel Aviv kan reizen. Reis met een huurauto van Sixt gemakkelijk naar uw afspraken. Bekijk daarnaast één van de vele toeristische trekpleisters in Tel Aviv zoals Jaffa, de stranden of de kamelenmarkt. U kunt 24/7 bij ons terecht. Maak direct een afspraak en kies een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt om uw auto op te halen of af te zetten. Uw huurauto staat voor u klaar inclusief de toevoegingen waar u voor heeft gekozen, zoals een kinderzitje, winterbanden of sneeuwkettingen. Maak gebruik van onze service en ga zorgeloos de weg op!

airport generic 1
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport
Auto huren Tel Aviv City Luchthaven, het kan makkelijk geregeld worden

Het huren van een auto is gemakkelijk bij ons. Het is helemaal niet nodig dat het huren van een auto een lange procedure vooraf gaat. Het plaatsen van een reservering is makkelijk. Doe dit telefonisch, online of via een app die te downloaden is via de Appstore of de Playstore. Maak een keuze uit de verschillende type auto's zoals een Audi of een BMW. Houd u er wel rekening mee dat wij niet kunnen garanderen dat het merk auto ook direct beschikbaar is. Waar wij wel de garantie in bieden is de categorie auto's waar u uit kunt kiezen zoals een luxe auto of een diesel auto.

service city country
Tel Aviv Autoverhuur op een betrouwbare manier

Op de Tel Aviv City Luchthaven maar ook in andere landen op de wereld bieden wij bij Sixt autoverhuur een betrouwbare en voordelige service. U kunt een auto huren voor verschillende doeleinden of het nu gaat om zakelijke of recreatieve doeleinden. Bezoek de bekende kamelen markt Shuk HaCarmel of het prachtige strand bij Herzliya. Ontdek Tel Aviv met een huurauto zodat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Geniet van de service die wij van Sixt u kunnen bieden en zet uw zorgen op 0!

Rami Mali
( Station Manager )