couple car road summer
Autoverhuur
Skiathos
www.sixt.nl
Wereldwijd
Griekenland
Skiathos

Auto huren Skiathos – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES
couple car road summer

Huur een auto in Skiathos en maak kennis met dit Griekse eiland

Maak kennis met een van de mooiste eilanden in Griekenland en kies daarbij voor een auto huren bij Sixt autoverhuur. Onze autoverhuur in Skiathos bezorgt u een nieuwe auto of stationwagen inclusief alle rijkilometers, waarmee u veilig en comfortabel op pad kunt. Gebruik uw huurauto bijvoorbeeld om oude ruïnes als de oude hoofdstad van het eiland Il Kastro te bezoeken. Ontdek de fascinerende stranden en baaien van Lalaria, Eleni en Kechria. Een van de meest populaire attracties is de Open Air Cinema, waar u kunt genieten van de bekende film Mamma Mia. Deze film vol ABBA-songs werd deels opgenomen in Skiathos.

Meer
driving trip navi
Alle mooie plekken van Skiathos binnen rijafstand

Met een auto huren in Skiathos leert u binnen een kort tijdsbestek alle mooie plekken in dit deel van de eilandengroep de Noordelijke Sporaden kennen. U treft bij onze autoverhuur aan de Skiathos Haven een grote verscheidenheid aan auto's die nog geen half jaar oud zijn. Kies voor een zuinige Peugeot of Chevrolet of reserveer alvast een busje voor als u met een groep naar Griekenland komt. U kunt al uw persoonlijke wensen in de huurovereenkomst laten vastleggen. Het is handig om een navigatiesysteem bij te boeken of opties als een extra bestuurder, kinderstoeltje of all-risk verzekering in het pakket mee te nemen. U bent niet duur uit, vanwege onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Dit is voor u de snelste en beste weg naar goedkope autoverhuur.

service city country
Pak uw voordeel door thuis al te reserveren

Het makkelijkst is om voorafgaande aan uw reis naar Griekenland al een auto te reserveren. Dat kan via onze website en mobiele app voor smartphone en tablet, maar ook via onze reserveringslijn: +31(0)23 56 986 56. Dan bent u verzekerd van een snelle check-in bij onze autoverhuur in Skiathos, na aankomst op de luchthaven Skiathos (JSI). Het verhuurstation is alle dagen zowel overdag als 's avonds geopend. Een auto huren in Skiathos is een geweldige manier om de cultuur en natuur van het Griekse eiland te omarmen. Start uw auto en neem het prachtige landschap met zijn vele pijnbomen in u op. Skiathos leent zich zowel voor een rustige als actieve vakantie. Onze deskundige medewerkers helpen u graag aan een auto die bij uw reisprogramma past.

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle locaties