Rhodos Haven

Rhodos Haven AUTOVERHUUR

adres

Sahtouri Coast, 85101 Rhodes

GDS-Code: RHO

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

11:00 - 14:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Rhodos Haven

Wat maakt de Rhodos Haven vestiging nu zo speciaal?

24u teruggave optie:

Lever je huurvoertuig in wanneer het in je reisschema past.

Verkrijg je voertuig tegen de scherpste prijs:

Huur je auto aan de beste prijs.

Eenvoudig afhalen en terugbrengen:

Dankzij onze ligging ben je snel bij ons.

Meest moderne voertuigen:

Onze voertuigen zijn gloednieuw en van topkwaliteit.

Rhodos Haven auto huren

Toekomen met de ferry in Rhodos en wil je een vakantieauto huren waarmee je de ongekende plekjes kunt verkennen? Doe dan een beroep op onze autoverhuur Rhodos Haven. SIXT heeft voertuigen zoals compacte en economy auto’s, sedan’s , SUV’s, cabrio’s, luxe en sportmodellen en personen -en bestelbussen die je compleet kunt maken met een GPS-systeem, extra bestuurder mogelijkheid en kinderstoelen. Dankzij die extra’s en de moderne auto’s kun je dus gemakkelijk met vrienden in een personenbus naar het strand rijden voor Paralia Elli of in een compact naar het smalle Street of the Knights gaan.

 

Rhodos Haven auto huren

De SIXT vestiging op de Rhodos Haven

Bij het huren van een vakantievoertuig wil je dat dit eenvoudig gaat en met de Rhodos Haven auto huren optie lukt dit zeker. Onze vestiging ligt op de haven en is gemakkelijk te bereiken. Aangemeerd met de ferry? Wandel langs de pier en je stapt direct onze vestiging binnen. Die korte wandeling geeft je tijd genoeg om je huurauto te boeken. Als je je auto wilt inleveren en de ferry wilt opstappen naar je volgende reisbestemming, dan moet je je voertuig op onze parking zetten en de sleutels afgeven. Wij nemen zowel voor -als na het huren van je auto al het nodige papierwerk voor onze rekening.

Ontdek Rhodos in je huurauto

Rhodos staat al jarenlang bekend omwille van de prachtige historische bezienswaardigheden zoals Ancient Olympic Stadium, de Akropolis van Lindos en Kolos van Rhodos en je moet dus zeker een roadtrip langs deze monumenten maken. Meer te vinden voor zon, zee en zuiderse culinaire gerechten? Neem dan een duik vanop het Paralia Elli en rij naar de oude stad van Rhodos voor de heerlijke Griekse keuken.