woman car forest summer
Autoverhuur
Rethymno

Auto huren Rethymno – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES
woman car forest summer

Onze Autoverhuur in Rethymno

Tijdens uw verblijf in Rethymno wilt u zoveel mogelijk van de omgeving zien. Onze autoverhuur in Rethymno zorgt ervoor dat uw auto bij aankomst al op u staat te wachten. Ook als u buiten openingstijden aankomt. U vindt onze autoverhuur op adres in Rethymno.

Meer
service city country
Goedkoop een auto huren in Rethymno

Sixt autoverhuur biedt een goede service en scherpe prijzen. We hebben een uitgebreid assortiment van een stadsauto tot een stationwagen, cabrio of een luxewagen. We hebben altijd een huurauto die aan uw eisen voldoet. Onze goedkope autoverhuur verhuurt alleen nieuwe auto's van maximaal zes maanden oud. Het bijboeken van een navigatiesysteem en kinderzitjes behoort tot de mogelijkheden. Ook kunt u er voor kiezen om een tweede bestuurder op te geven. Een auto huren kan telefonisch, via het reisbureau en via onze website. Op onze website vindt u onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, u vindt bij ons dus altijd het beste tarief. Indien u liever persoonlijk wilt boeken bent u altijd welkom bij op onze verhuurlocatie. Na uw boeking ontvangt u de rekening per e-mail of per post. Betalen kan per overschrijving maar ook bij ons verhuurfiliaal via de quick-check-in automaat en bij de servicebalie.

woman driving trip
Verken het prachtige Rethymno

Rethymno heeft talloze bezienswaardigheden en attracties. Een auto huren in Rethymno is dan ook een aanrader. Zo bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt u ook de bezienswaardigheden buiten het centrum bezoeken. U kunt rond lopen in Rethymnon Old Town, het Biotopoi Nature Park of de Venetian haven. Wanneer u meer van Rethymo wilt verkennen kunt u de Fratiano Faraggi bezoeken of een wandeltour op Mount Ida boeken. Voor verkoeling kunt u duiken bij het Paradise Dive Center. Heeft u geen plannen en wilt u gewoon van de prachtige omgeving genieten? Stap dan in uw comfortabele huurauto en rijdt gewoon eens rond. Alleen het uitzicht vanuit de auto is al prachtig.

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle locaties