Nidri

Huur een auto in Nidri met SIXT

Griekenland staat natuurlijk bekend om haar prachtige natuur, witte stranden en mooie tradities. Het stadje Nidri op het Griekse eiland Lefkada past perfect in dit plaatje thuis en er is dan ook geen twijfel over mogelijk dat je hier een geweldige tijd zal beleven. Om het meeste uit jouw reis te halen huur je een auto in Nidri met SIXT. Wij hebben een enorm aanbod aan huurauto’s van topmerken, zoals BMW en Mercedes-Benz die gemiddeld maar drie maanden oud zijn. Zo hebben we onder andere SUV’s en compacte modellen.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Nidri

Met zulke mooie auto’s in onze vloot zit er altijd iets voor jou tussen. Ga voor comfort in een premium sedan of geniet van luxe in een van onze sportmodellen. Op vakantie ben je flexibel en wij zijn dat ook. Zo huur je al een auto vanaf eendagshuur en kan je hem zelfs voor lange termijn bij je houden. Je gaat bij ons met een gerust hart de weg op door een dekkingspakket naar keuze bij te boeken.
 

SIXT diensten in Nidri

Handige tips bij bezoek aan Nidri

Flexi Retourgerantie:

met de Flexi Retourgarantie kun je altijd flexibel en voordelig rijden en de auto tegen een toeslag terugbrengen naar een andere locatie.

Baby- en kinderstoeltjes:

de kinderen kunnen ook mee op pad in Nidri door bij ons een baby- of kinderstoeltje bij te huren.
 

Autoverhuur onder 25 jaar in Nidri:

je kan bij ons in Nidri een auto huren wanneer zowel de huurder en bestuurder minimaal één jaar in het bezit van een rijbewijs zijn.

Wat te doen in Nidri

Of je nu 's winters of 's zomers het eiland beleefd: je moet hoe dan ook de Samoudari watervallen beleven. Huur een auto in Nidiri met SIXT om jezelf volledig over te geven aan de flexibiliteit van een huurauto.

Wat te doen in Nidri in de winter

Aan winter doen ze in Nidri niet echt. Met temperaturen die oplopen tot een graad of 37 in januari kan jij jouw winterjas thuislaten. Ga bijvoorbeeld snorkelen of scubadiven en vergeet zeker niet die nieuwjaarsduik mee te pakken! Een andere gouden tip is om de auto naar de Nidri watervallen te pakken welke er prachtig uitzien in het winterlicht.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties