Mykonos Oude Haven

Mykonos Oude Haven AUTOVERHUUR

adres

Chora area, Old Port, 84600 Mykonos

GDS-Code: JMK

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Mykonos Oude Haven

Wat maakt Autoverhuur Mykonos Oude Haven zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug op elk moment van de dag.

Nieuwe auto’s:

SIXT huurauto’s zijn gemiddeld niet ouder dan 3 maanden.

Klantenservice:

Onze lieve collega’s helpen jouw graag in het engels op weg.

Voordelig huren:

Je huurt gemakkelijk een huurauto die past binnen elk budget.

Autoverhuur Mykonos Oude Haven

Ontdek het prachtige Griekse eiland met een huurauto van SIXT. Begint jouw droomvakantie op de oude haven, dan is autoverhuur Mykonos Oude Haven de perfecte manier om een auto te huren. Met een Meet & Greet service staat jouw huurauto voor je klaar wanneer je aankomt op het eiland. Kies uit verschillende voertuigcategorieën die geheel aansluiten op jouw reis doeleinden. Boek bijvoorbeeld een cabrio en geniet van het warme weer. Of ga voor een compact, SUV, of Luxe & Sportmodellen. Maak tevens je boeking af met boekbare extra’s zoals extra dekking, navigatiesysteem of extra bestuurder.

.

Autoverhuur Mykonos Oude Haven

SIXT vestiging op Mykonos Oude Haven

Autoverhuur Mykonos Oude Haven biedt een Meet & Greet service. Één van onze collega’s zal op de afgesproken tijd en dag klaar staan bij de uitgang van de oude haven met jouw huurauto en huurovereenkomst. Aan het einde van jouw huurperiode kan je de huurauto terugbrengen op de parkeerplaats van de oude haven. Één van onze collega's neemt de huurauto en autosleutels hier graag in ontvangst. Je kan de huurauto op aanvraag ook buiten openingstijden terug brengen. Voor meer informatie over het verloop van deze service kan je telefonisch terecht bij autoverhuur Mykonos Oude Haven.

Ontdek Mykonos met jouw huurauto

Bezoek Mykonos-stad en bekijk de beroemde witte huisjes, windmolens en boetiekjes. Ga duiken en bewonder het onderwaterleven rondom Mykonos. Of ga ontspannen op één van de vele stranden die het eiland te bieden heeft. Bezoek de pittoreske kerk van Panagia Paraportiani dat dateert uit het Byzantijnse tijdperk. Of loop rond in het Archeologisch museum van Mykonos.