airport generic 20
AUTOVERHUUR
Melos Luchthaven
Melos Luchthaven
information
Kaart

Melos Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

National Airport Afrodite, 848 00 Milos

Openingstijden

MA - ZA:

07:30 - 13:30

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 20

Een auto huren op Melos Airport

Griekenland, het land waar u heerlijk en welverdiend kunt genieten van de zon en de zee, maar ook van de cultuur en de rijke historie. Maar hoe wilt u de zee bereiken als u niet direct aan zee ligt en hoe wilt u bezienswaardigheden bezichtigen als u geen auto heeft? De oplossing is eenvoudig; zodra u bent geland in Milos neemt u een huurauto. Voor goedkope autoverhuur in Milos zit u bij Sixt helemaal goed. Wij opereren namelijk wereldwijd, wat ons erg ervaren en betrouwbaar maakt. Een auto huren op Melos Airport hoeft geen lastig karwei te zijn. U kunt bij onze plaatselijke autoverhuur vestiging op maandag, woensdag, donderdag , vrijdag, zondag én op feestdagen van half 7 's morgens tot half 9 's morgens terecht en van 4 uur tot 6 uur 's middags. Op dinsdag zijn we enkel in de middag open van 4 tot 6 en op zaterdag enkel in de morgen van half 7 tot half 9.

Meer
girl driving car sunset
Autoverhuur op Melos Airport, wij helpen u graag!

Bij Autoverhuur Melos Luchthaven helpen onze plaatselijke medewerkers u graag zodat u gemakkelijk een auto kunt huren. Indien u liever vooraf uw vertrek een huurauto wilt regelen, dan kan dit telefonisch, via onze website of via uw reisorganisatie. U kunt dan gelijk kiezen wat voor auto u wilt en daarbij eventueel een allrisk verzekering afsluiten, een navigatiesysteem lenen of een kinderzitje.

friends beach trip
Voordelig, snel en betrouwbaar een auto huren

Bij ons kunt u zowel privé als zakelijk terecht en dat allemaal erg voordelig. Wij zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt zodat u hier niet meer naar om hoeft te kijken. Ideaal toch?