airport generic 16
airport generic 10
AUTOVERHUUR

Lesbos Luchthaven

Lesbos Luchthaven

Lesbos Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Mytilini Airport, 81100 Lesvos

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een goede betaalbare auto huren op Lesvos Luchthaven

Tijdens uw vakantie of zakenreis naar Griekenland kunt u na aankomst op de luchthaven direct een goede en scherp geprijsde auto huren bij Sixt. Op onze uitstekend bereikbare locatie op Lesbos hebben wij voor u een gevarieerd wagenpark klaarstaan met perfect onderhouden auto's in nieuwstaat. Zo begint u onbezorgd aan een aangenaam verblijf op één van de aantrekkelijke Griekse eilanden.

airport generic 16
Bekijk meer Bekijk minder
driving trip navi
Snel en simpel een eersteklas huurauto reserveren

Bij onze autoverhuur werkt het goedkoop een auto huren op Lesvos Luchthaven snel en simpel. Vanaf het bij Mytilini gelegen vliegveld vertrekt u binnen no time in een zeer goede auto. Door bij ons een auto te huren weet u zeker dat u beschikt over betrouwbaar, comfortabel en veilig vervoer. U heeft daarbij de keuze uit praktische stadsauto's, ruime gezinswagens, stationwagens, SUV's en luxe zakenauto's van merken als Audi en BMW. Wij hanteren heldere voorwaarden en u kunt bij ons ook kiezen voor handige extra's zoals een automaat, een diesel uitvoering, een modern navigatiesysteem en een goedgekeurd kinderzitje. Reserveren gaat eenvoudig op de locatie zelf, telefonisch, via de website of met de app.

couple sunset landscape
Een auto huren op Lesvos Luchthaven: zorgeloos genieten

Wanneer u vanaf onze autoverhuur vertrekt, kunt u comfortabel en goed beschermd genieten van al het goede dat Lesbos u te bieden heeft. Buiten het fraaie natuurschoon dat u overal op het eiland terugvindt, kunt u er aantrekkelijke bezienswaardigheden bezoeken zoals onder andere het Byzantijnse kasteel in Mytilini, het versteende woud bij Sigri en het Romeinse aquaduct bij Moria. Deze en andere bijzondere locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met een goede en actuele huurauto van Sixt. Zo beleeft u op uw eigen tempo en wijze een aangenaam verblijf op een van de mooiste locaties van Europa.