lesbos city content
Autoverhuur
Lesbos
Lesbos

Auto huren Lesbos – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES
lesbos city content

Een auto huren in Lesbos

Ontdek het échte Griekenland en het, door massatoerisme onaangetaste, eiland Lesbos te door een auto te huren bij de autoverhuur van Sixt. Lesbos doet niet onder aan de bekendere Griekse eilanden. De Egeïsche Zee is kristalhelder, het klimaat aangenaam en de gastvrijheid van de bewoners hartverwarmend. Mytilini, de hoofdstad van Lesbos, is een van de oudste steden van Griekenland wat de vele historische bezienswaardigheden rechtvaardigt. Ook de rest van het eiland herbergt culturele parels. Mist u vooral de kerk in Petra niet, de Glykfylousa Panagia, dat bovenop een rots gelegen is. Door een auto te huren in Lesbos kunt u op aangename wijze, zonder afhankelijk te zijn van schaars openbaar vervoer, door dit schitterende Griekse eiland rondreizen.

Meer
service city country
Onze ervaren medewerkers helpen graag

Een auto huren in Lesbos kunt u bij een van de afhaalpunten in Lesbos regelen of van tevoren vanuit Nederland. Met zes verhuurstations verdeeld over het eiland is er altijd een ophaalpunt in de buurt! Reserveren bij onze autoverhuur in Lesbos kan online via onze website, via de app op uw telefoon of u kunt ons gewoon bellen. De autosleutels krijgt u bij het ophalen overhandigd aan de service balie. De auto's van ons modern assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wilt u een veilige en comfortabele auto huren om zorgeloos van uw vakantie op Lesbos genieten? Onze vriendelijke medewerkers helpen u bij uw reservering en kunnen u adviseren als u extra wensen heeft. Wilt u bijvoorbeeld een navigatiesysteem of kinderzitje bij uw auto boeken? Wij regelen dat voor u.

driving trip navi
Voordelig op stap op Lesbos

Dankzij de prijsvergelijking voor goedkope prijzen bieden wij altijd voordelige tarieven bij de autoverhuur in Lesbos. Goedkope autoverhuur, hoge kwaliteit en goede service gaan bij ons hand in hand. Wat u bespaart aan kosten kunt u weer besteden aan andere leuke zaken tijdens uw vakantie! Vergeet tijdens uw reis niet het versteende woud van Sigri te bezoeken, een echte zeldzaamheid. Ook de helende hete bronnen van Eftalou zijn een aanrader. Kortom alle hoeken van Lesbos hebben iets bijzonders te bieden. Geniet met uw eigen huurauto van dit betoverend eiland.

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle locaties