Kos Haven

Kos Haven AUTOVERHUUR

adres

Akti Miaouli street, 85300 Kos

GDS-Code: KGS

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kos Haven

Wat maakt de Kos Haven vestiging zo speciaal?

Scherpgeprijsd:

Bij de autoverhuur Kos haven huur je je auto aan de beste prijs.

24u op 24u teruggeven:

Je kunt je auto 24u op 24u inleveren wanneer het je past.

Optimale ligging:

Wij liggen in de haven waardoor je snel bij ons terecht kunt.

Kwaliteitsvolle vakantieauto:

Je huurauto is maximaal ongeveer drie maanden oud.

Kos haven auto huren

Ben je met de ferry toegekomen in Kos en wil je met je familie in een personenbus naar het Plaka Forest rijden of met een paar vrienden in een SUV naar het Agios Stefanos strand gaan voor een zonnige tijd? Dan moet je absoluut een vakantieauto huren met de autoverhuur Kos haven van SIXT. Wij hebben ultramoderne voertuigen uit alle klassen zoals luxe & sportmodellen, economy, SUV, sedan, cabrio en bestelbussen en personenbussen en dankzij onze extra’s zoals kinderstoelen, navigatiesysteem en extra bestuurder mogelijkheid kun je je vakantiewagen volledig op je trip doorheen Kos afstellen.

 

Kos haven auto huren

De SIXT vestiging op de Kos Haven

Je moet niet alleen een beroep doen op onze Kos haven auto huren mogelijkheid omwille van het uitgebreid aanbod en de klantvriendelijke service, maar ook omwille van onze eenvoudig te bereiken branche. Aangemeerd op het wondermooi eiland? Wandel langs de Akti Miaouli en binnen drie minuten ben je bij de SIXT branche. Je hoeft je auto niet te boeken voordat je op reis vertrekt, want je kunt je voertuig ook in Kos huren via diverse boekingsmogelijkheden. Het inleveren van je auto is even flexibel want je kunt dit 24u op 7 doen door je auto op onze parking te parkeren en je sleutels af te geven.

Ontdek Kos in je SIXT huurauto

Heb je je prachtige auto gehuurd bij SIXT? Rij dan over de Korai want op die weg kun je geweldige bezienswaardigheden bezichtigen zoals de Plataan van Hippocrates, Altar of Dionysus en Casa Romana. Naar Kos afgezakt voor een warme strandvakantie? Rij naar het Noorden van de stad want daar kun je genieten van de heerlijke stranden Paralia Kos en Lambi Beach en de authentieke restaurants en bars.