airport generic 16
AUTOVERHUUR
Kavala Luchthaven
Kavala Luchthaven
information
Kaart

Kavala Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Chrysoupolis, 64200 Kavala

Openingstijden

MA - DO:

06:30 - 20:30

VR:

07:30 - 20:30

ZA:

06:30 - 17:00

ZO:

12:00 - 20:30

Vakanties:

12:00 - 20:30

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 16

Leer Kavala kennen met een huurauto van Sixt

Wanneer u een reis maakt naar Griekenland, dan zult u ongetwijfeld weten dat elk eiland iets bijzonders heeft. Om Kavala goed te kunnen leren kennen, kunt u een auto huren op Kavala Airport. U kunt dan op elke dag van de week een auto ophalen op het vliegveld nadat u bent geland, en 24 uur per dag kunt u daar de auto ook weer retourneren. Bij de autoverhuur in Kavala luchthaven kunt u altijd een auto huren die maximaal een half jaar oud is.

Meer
girls friends car
Reserveer wanneer het u uitkomt

Een huurauto reserveren doet u snel en gemakkelijk op de manier die u het beste uitkomt. Zo kunt u ervoor kiezen om te reserveren via de website, maar ook kunt u met de applicatie voor smartphone of tablet online een auto reserveren. Bij onze goedkope autoverhuur vindt u op meer dan 4000 locaties wereldwijd altijd een auto die aan uw wensen voldoet.

driving trip navi
Extra opties

Wij bieden u de mogelijkheid een auto te huren in Kavala luchthaven met een kinderzitje erbij. Zo kunt u met het hele gezin op vakantie op een veilige manier. Bovendien kunt u een extra bestuurder opgeven en bent u altijd all-risk verzekerd met de auto. Wilt u niet verdwalen? Kies dan voor een navigatiesysteem, dat u kunt ophalen bij de autoverhuur op Kavala Airport. Ga goed voorbereid op weg en geniet optimaal van uw verblijf op de Griekse eilanden.