couple car road summer
Autoverhuur
Kavala
Kavala

Auto huren Kavala – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES
couple car road summer

Een auto huren in Kavala

Een auto van Sixt autoverhuur biedt een comfortabele manier om Kavala te ontdekken en om door Noord-Griekenland op autonome wijze en in uw eigen tempo rond te reizen. U kunt een auto huren voor privé of zakelijk gebruik: wij hebben een breed assortiment dat aansluit op uiteenlopende omstandigheden. Bekijk op uw gemak ons aanbod online op onze website en informeer gerust naar de mogelijkheden van onze autoverhuur.

Meer
service city country
Voordelige autoverhuur in Kavala

De moderne auto's bij de autoverhuur van Kavala voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn nooit ouder dan zes maanden. Van tevoren reserveert u een huurauto online, telefonisch of via de mobiele app en vervolgens krijgt u de autosleutels overhandigd bij onze afhaalpunt in het vliegveld van Kavala. Het centrum van Kavala is gelegen op 30 kilometer van het Megas Alexandros vliegveld (KVA) en is gemakkelijk bereikbaar. Dankzij de prijsvergelijking voor goedkope huurauto's bieden wij te allen tijde zeer voordelige tarieven bij onze goedkope autoverhuur. Wij leveren hoge kwaliteit voor een kleine prijs.

woman driving trip
Kavala, een bruisende stad

Kavala is een typisch Griekse bruisende havenstad. Hier wordt volop genoten van de gezellige drukte, de vele terrasjes en restaurants en de actieve haven. Achter de haven kunt u de heuvel opklimmen voor de beste uitzichten op de kust en op de vele veerboten die af en aan varen naar de eilanden. Hier zijn tevens bijzondere, luxe villa's te zien en vindt u een van de meest chique hotels van Griekenland gebouwd in het Turks Imaret. Door een auto te huren in Kavala kunt u, geheel onafhankelijk van het ietwat grillig openbaar vervoer, deze onbekende streek ontdekken. De streek is historisch van groot belang geweest, er zijn dan ook vele culturele bezienswaardigheden. Mist u vooral de historische stad Filipoi niet, op 17 kilometer van Kavala. Daarnaast kunt u de mooiste stranden bezichtigen die alleen per auto bereikbaar zijn. Een auto huren in Kavala is dus een geschikte optie voor deze bestemming. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd terecht bij onze callcenter.

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle locaties