airport generic 31
AUTOVERHUUR
Ioannina Luchthaven
Ioannina Luchthaven
information
Kaart

Ioannina Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Nat. Road Kozanis - Ioanninon, 45500 Ioannina

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 31

Goedkoop een auto huren op Ioannina luchthaven

Voor uw bezoek aan het noorden van Griekenland kunt u bij Sixt autoverhuur voordelig een auto huren. In onze vestiging aan Ioannina luchthaven (IOA)kunt u kiezen uit voertuigcategorieën zoals SUV's, stationwagens of sportwagens. Als u interesse heeft in handige opties zoals een kinderzitje, navigatie of wanneer u een auto wilt met automatische transmissie, kunt u dit bij uw aanvraag aangeven. Het reserveren van uw auto gaat eenvoudig online, via onze website of met de gratis app die we beschikbaar hebben voor iOS en Android.

Meer
driving trip navi
Ioannina luchthaven en onze vestiging

Ioannina luchthaven ligt aan de rand van de stad en is op ongeveer 4 km afstand van het stadscentrum te vinden. Alle dagen kunt u van 08.00 uur tot 20.00 uur uw auto huren op onze vestiging. De snelste weg vanaf Ioannina luchthaven naar het centrum gaat via de E92. Ligt uw bestemming in een van de buitenwijken, dan kunt u de E951 in zuidelijke richting volgen. Deze snelweg fungeert als een soort rondweg. Als u veel van de stad en de nabijgelegen omgeving wilt zien is een auto huren het meest efficiënt. Wanneer het u uitkomt rijdt u zo comfortabel mogelijk naar alle bezienswaardigheden.

car mirror girl road coast
Met een huurauto Ioannina verkennen

Een auto huren in Ioannina stelt u in staat om de stad en het mooie gebied rondom de stad te ontdekken. De stad ligt aan het mooie meer Pamvotida, waar u veel gezellige terrasjes en restaurants langs de oever kunt zien. In deze gezellige universiteitsstad vindt u in de stad pittoreske straatjes en verrassende winkeltjes. Gaat u ook eens naar het nabijgelegen museum van Vrelli met zijn wassen beelden. Of bezoekt u de indrukwekkende druipsteengrotten van Perama. Maakt u ook beslist een dagtocht door het prachtige berggebied met zijn adembenemende uitzichten. Wanneer mogen we u begroeten op de vestiging van Sixt autoverhuur?